01.03.2024, Petr Jindra

Představujeme partnery: Personální agentura Předvýběr.CZ aneb kněžická sportovní stopa na Vysočině

Představujeme partnery: Personální agentura Předvýběr.CZ aneb kněžická sportovní stopa na VysočiněPersonalisti z celého Česka znají PŘEDVÝBĚR.CZ jako partnera pro výběr vhodných kandidátů na volné pozici ve firmách. Cizí však není ani sportovním fanouškům. V Mladé Boleslavi je generálním partnerem tamějších špičkových florbalistů, kteří už třikrát slavili mistrovský titul. Podporuje však i cyklistické maratony na Vysočině či právě největší zdejší fotbalový klub. Nejen o vztahu k něm jsme hovořili s generálním ředitelem společnosti Františkem Boudným.

 

Na úvod našich rozhovorů prosíme zástupce firem o představení jejich společnosti. Můžete tedy popsat, čím se PŘEDVÝBĚR.CZ zabývá?

Jsme českou personální společností, která působí na trhu od roku 2008. Soustředíme se na předvýběr vhodných kandidátů, kdy oslovujeme uchazeče přes online pracovní portály, online databáze, rozsáhlou interní databázi kontaktů a sociální sítě. O kvalitní vyhledávání a relevantnost kandidátů se stará našich padesát zaměstnanců, kteří pracující na pražské centrále, respektive v regionálních kancelářích na Vysočině, v Brně a v Ostravě. Personální agentura je generálním partnerem klubu Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav a generálním partnerem Předvýběr.CZ Bike Maratonu Vysočina. Podporuje činnost spolku Dobré víly, ústavu Cesta z krize a sportovní výzvu Kolo pro Adama neziskové organizace Černí koně.

Je patrné, že jste nejen velký podporovatel sportovních aktivit, ale že máte i vztah k vašemu domovskému regionu, tedy Kraji Vysočina. Jak jste se dostal k našemu fotbalovému klubu?

Již před lety mě oslovil bývalý ředitel FC Vysočina Jan Staněk. Znali jsme se z fotbalu z Prahy. Tam naše spolupráce začala.

Ke sportu máte očividně hodně blízko. Věnujete se mu i sám nějak aktivně, nebo na to přes všechny vaše pracovní aktivity už nemáte prostor?

Jsem aktivní sportovec na všech frontách. Pokud by mě nepřibrzdilo zranění, tak hraju fotbal dodnes. Ještě v loňském roce, tedy v roce 2023, jsem odehrál ve svých 45 letech několik zápasů v okresním přeboru za můj mateřský klub Sokol Kněžice.

Navštěvujete pravidelně, anebo alespoň příležitostně zápasy FC Vysočina?

Osobně mohu přijít jen občas. Z časových a rodinných důvodů nejsem schopen zápasy přímo na stadionu sledovat pravidelně. Přehled ale mám.

Na závěr umožňujeme našim partnerům poslat vzkaz fanouškům Vysočiny. Co byste jim chtěl říct vy?

Podporujte svůj klub a buďte mu stále věrní. Výsledky přijdou!

 
Aktuálně

U19: Vysoká porážka se Spartou

Jihlavští starší dorostenci nedokázali na domácím hřišti překvapit vedoucí tým soutěže pražskou Spartu a prohráli jednoznačně 0:5 (0:3). Momentálně se tak nachází na 12. místě tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 10:30
1.SK Prostějov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu