07.12.2023, Miroslav Fuks

Program zimní přípravy fotbalistů FC Vysočina

Program zimní přípravy fotbalistů FC VysočinaPřed fotbalisty FC Vysočina je ještě několik dní úplného klidu, než se pod dohledem moderních technologií rozběhne plán jejich individuální kondiční a silové přípravy. Tak, aby byli na startu týmové zimní přípravy v pondělí 8. ledna v optimální kondici. Co dalšího je během zimy čeká?

 

Už v úterý 9. ledna odpoledne se bude jihlavský druholigový kádr scházet na Fakultě tělesné výchovy a sportu v Praze, kde hráči absolvují nezbytné funkční a diagnostické testy. Vlastní zimní příprava bude probíhat v domácím prostředí, kde hráči FCV mohou využít kvalitních tréninkových podmínek, dobře připravených terénů, umělé trávy v areálu Na Stoupách a posilovny na stadiónu.

Do první zimní prověrky mančaft nastoupí v sobotu 13. ledna, kdy v Českých Budějovicích poměří síly s prvoligovým Dynamem. O čtyři dny později je na programu druhá a poslední prověrka s celkem z FORTUNA:LIGY – v Nymburce proti Slovanu Liberec.

Jelikož nejvyšší soutěž startuje u 10. února a její týmy odlétají na přípravu za teplem, tak zbytek přípravných zápasů FC Vysočina obstarají duely s druholigovými a třetiligovými soupeři. Na jihlavské umělé trávě se tak postupně představí Bohunice, Vlašim, Znojmo, Rosice a Start Brno.

Generálku na jaro obstará v sobotu 24. února utkání proti Líšni, s níž už Jihlava oba ligové duely odehrály. Boje ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE znovu vypuknou v sobotu 2. března, kdy FC Vysočina zamíří na stadion juniorky Olomouce.

Pravidelně aktualizovaný program zápasů týmů FC Vysočina (včetně dorostu U19) v zimní přípravě najdete TADY.

 
Aktuálně

V důležitém záchranářském duelu se radoval Prostějov

Jarní mizérie FC Vysočina na stadiónech soupeřů nemá konce. Jihlava v důležitém záchranářském duelu na půdě Prostějova dobře začala, ovšem nakonec díky brankám ze standardek padla 3:0 (2:0). Její série bez venkovního bodového zisku se protáhla na pět utkání a patnáctí Hanáci se tak FCV v tabulce přiblížili na 3 body. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Odehráno v 10:30
1.SK Prostějov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu