22.10.2023, Josef Vrzáček

U19: Prohra proti vedoucímu týmu tabulky

U19: Prohra proti vedoucímu týmu tabulkyJihlavský starší dorost prohrál, i přes velmi dobrou druhou půli s vedoucím týmem nejvyšší dorostenecké ligy Karvinou 3:2 (3:0). Za Vysočinu skóroval dvakrát v druhé půli již tradičně Tomáš Zimmermann, který se dělí o druhou příčku krále střelců. Dorostenci se po prohře v Karviné nachází na 13. místě tabulky.

 
KarvináKarviná
12.kolo, sobota 21.10.2023, 12:00
3:2
(3:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 12., 14. Baumagartner, 39. Vavřík - 56. , 78. Zimmermann
Diváci: 80
FC Vysočina: Trešl - Veselý (46. Novák), Dolejší (86. Ficek), Haala, Matoušek - Puzrla - Šubert (46. Pivnička), Kotoun, Záruba, Hudák (72.Stoček) - Zimmermann
 

Komentář

"U vedoucího mužstva dorostenecké ligy jsme měli dobrý vstup do zápasu, byli jsme aktivní,  bohužel málo nebezpeční v pokutovém území. Postupně přebírali iniciativu domácí hráči a prokazovali obrovskou kvalitu v situacích jeden na jednoho a proto šli zaslouženě do vedení. Do druhé části jsme udělali změny, domácí začali mít problémy, snížili jsme na rozdíl branky a v samém závěru sahali po bodu, bohužel Záruba postupoval sám na brankáře a nedokázal míč dopravit do sítě, nutno říci, že na severní Moravu jsme odcestovali s velmi mladým mužstvem a lídr soutěže, kde působí spoustu zahraničích hráčů, měl opravdu zkušené a fyzicky velmi vyspělé hráče." řekl k utkání hlavní kouč Josef Vrzáček.
 
Související
Aktuálně

David Oulehla: Neproměnění úvodní vyložené šance bylo klíčové

Vítězný impuls ze zápasu s „béčkem“ Sparty byl na Hané patrný jen do úvodní branky. Tu trefil Prostějov a od těch chvil měli domácí důležité záchranářské utkání víceméně pod kontrolou. Zvlášť, když Jihlava své šance zahazovala. O nelehké hodnocení duelu jsme samozřejmě požádali kouče Davida Oulehlu. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Odehráno v 10:30
1.SK Prostějov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu