08.10.2023, Miroslav Fuks

David Oulehla: Jsem naštvaný na sebe i na mužstvo

David Oulehla: Jsem naštvaný na sebe i na mužstvoVysočina ani na osmý pokus neveze vítězství z Varnsdorfu, ovšem tentokrát smutnit nemusí. Jihlavští fotbalisté dokázali na půdě posledního celku tabulky, který nutně potřeboval tříbodový zisk, vybojovat zlatý bod. Dosáhli na něj v poslední minutě nastaveného času, když v té době hráli oslabeni bez dvou vyloučených! Exvarndorfský kouč David Oulehla měl k utkání rozhodně co říct.

 

„Na utkání jsme se pečlivě připravovali, přesto jsme do něj nevstoupili vůbec dobře. Domácí toužili po výhře, šli už v 5. minutě z penalty do vedení, o chvíli později mohli vstřelit i druhou branku. Kdyby se tak stalo, tak bychom to měli hodně složité. Poté jsme ale dvakrát udeřili a rozmezí 15. a 18. minuty jsme šli do vedení. Přesto jsme s naší hrou v prvním poločase rozhodně nemohli být spokojení. Šlo o jeden z našich nejhorších výkonů na podzim. Paradoxně jsme po poločase měli duel v nadějné poloze. Zkraje druhého dějství jsme si vytvořili velkou šanci. Kdyby ji Selnar proměnil, tak jsme vedli 1:3 a vše by bylo jiné. Jenže místo toho soupeř vyrovnal a ve chvíli, kdy se duel lámal, předvedl Araujo-Wilson naprosto nepochopitelný zkrat. Dvakrát nesmyslně strčil do hráče, čímž mužstvo trestuhodně oslabil v klíčový moment. Jsme na něj opravdu hodně naštvaný, toto rozhodně nepřejdu,“ zdůraznil Oulehla.

Poté se pustil do hodnocení dramatické tečky utkání. „Po vyloučení už to bylo těžké. Varnsdorf vstřelil třetí branku, byli jsme oslabení a v 82. minutě byl po druhé žluté vyloučen i Tonbul. Tuto situaci si ještě musím prohlédnout, za mne byla přísná. O to větší mám samozřejmě radost, že jsme v závěru vyrovnali na 3:3. Navíc jsme v nastaveném čase měli tutovku, kterou neproměnil Fila. To bychom však asi chtěli moc. Dnes byl bod naše absolutní maximum, jsem za něj samozřejmě rád. Jsem teď naštvaný na sebe i na mančaft. Nehráli jsme svoji hru, byli jsme vystrašení, mužstvo jsem na trávníku vůbec nepoznával. Zklamaný jsem nejen z hlediska výkonu, protože není možné, abychom po dvanácti odehraných kolech měli na kontě 5 červených karet. Musíme si vše důkladně během reprezentační pauzy zanalyzovat a zklidnit situaci,“ upozornil jihlavský lodivod.

 
Související
Aktuálně

David Oulehla: Neproměnění úvodní vyložené šance bylo klíčové

Vítězný impuls ze zápasu s „béčkem“ Sparty byl na Hané patrný jen do úvodní branky. Tu trefil Prostějov a od těch chvil měli domácí důležité záchranářské utkání víceméně pod kontrolou. Zvlášť, když Jihlava své šance zahazovala. O nelehké hodnocení duelu jsme samozřejmě požádali kouče Davida Oulehlu. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu