27.09.2023, Miroslav Fuks

David Oulehla: Odehráli jsme utkání dobrých parametrů

David Oulehla: Odehráli jsme utkání dobrých parametrůGólově bídná a na body chudá série nejtěsnějších porážek FC Vysočina pokračuje. Už pátou branku o gól z posledních šesti mistrovských duel dnes zaknihovali jihlavští fotbalisté. Prvoligovému Hradci Králové byli více než vyrovnaným soupeřem, ovšem branky se, na rozdíl od svého soka, nedočkali. Nabízíme vám pozápasová slova kouče Davida Oulehly.

 

„Cítíme samozřejmě zklamání. Přestože jsme, stejně jako hosté, sestavu výrazně prostřídali, tak jsme odehráli utkání dobrých parametrů. V poli jsme předvedli velmi slušný výkon a po vyrovnaném prvním poločase jsme ve druhém dějství byli dokonce lepším týmem. Kluci, kteří nastupují méně, dnes prokázali kvalitu a že s nimi můžeme do nadcházejících ligových duelů počítat. Zápas rozhodla jediná situace, z níž Hradec vstřelil branku. Šlo o vlastně jedinou příležitostnost hostů ve druhé půli. Naopak nám se to z vícera šancí skórovat nepodařilo, takže jsme s poháru vypadli. Je to škoda, protože sebevědomí našich hráčů by postupem přes silného prvoligového soupeře určitě vzrostlo,“ řekl ve svém komentáři Oulehla, který ocenil výkony mladých odchovanců Chytrého, Křivánka, Fraňka či Mastného v bráně.

Ježour TV: Po duelu 3. kola MOL Cupu přinášíme bezprostřední komentáře křídelníka Radka Křivánka, gólmana Ondřeje Mastného a samozřejmě též slova kouče Davida Oulehly z tiskovky.

 
Související
Aktuálně

Vojtěch Lampíř: Varnsdorfu se musíme vyrovnat v intenzitě hry

Snad s žádným celkem současné FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY nemá FC Vysočina tak mizernou bilanci, jako překvapivě s Varnsdorfem. Platí to nejen pro venkovní duely, ale též pro ty domácí. A právě proti tomuto nepopulárnímu soupeři v pátek 3. května od 18:00 hodin Jihlava nastoupí s nutností bodovat naplno. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
SK Slovan Varnsdorf
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu