12.03.2023, Miroslav Fuks

Ondřej Smetana: Dva body ze dvou domácích utkání jsou málo

Ondřej Smetana: Dva body ze dvou domácích utkání jsou máloDva domácí úvodní jarní zápasy – zisk pouhých dvou bodů za remízy. To není bilance, s níž by v hráčské kabině či trenérském týmu FC Vysočina panovala spokojenost. Jak další slušný a nadějný výkon jihlavských fotbalistů okomentoval kouč Ondřej Smetana?

 

„Ano, dva body ze dvou utkání jsou málo. Rozhodně to pro nás je zklamání, mohli a měli jsme z nich vytěžit více. Bez ohledu na průběh těchto zápasů nebo předvedený výkon. Za tyto aspekty se určitě nechceme schovávat a musíme k sobě být kritičtí,“ řekl domácí lodivod.

„Dnešní bodová ztráta nás mrzí o to více, že jsme do druhé půli vstoupila přesně dle našich představ. Tedy brzy vstřelenou brankou v síti Karviné. Věřili jsme, že poté už zápas zvládneme a dovedeme do vítězného konce. Nakročeno jsme k tomu měli skvěle. Zvlášť, když jsme si v rozmezí 64. až 70. minuty vytvořili dalších tři velké příležitosti. Tady se zápas lámal, měli jsme alespoň jednu branku vstřelit. Takových šancí si musíme více vážit, chovat se v nich jinak a být zodpovědnější. Místo navýšení náskoku jsme se vlastními chybami o tři body připravili. A musíme se tak o ně dělit se soupeřem,“ uvedl ve svém hodnocení Ondřej Smetana, jenž doplnil: „Řekl jsem to bezprostředně po zápase klukům v kabině – musíme zvednout hlavu a poučit se z něj. Velká škoda, že dnes tým za svoji práci nebyl odměněn vítězstvím. Rozhodně máme na co navázat a na čem pracovat. Věřím, že předvedený výkon bude pro kluky do dalších kol motivující a ponaučení do budoucna přinese i neproměnění dnešních gólovek.“

Ježour TV: Pravý obránce Tomáš Svoboda, ani kouč Ondřej Smetana ve svém hodnocení nemohli být spokojení.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu