18.02.2023, Miroslav Fuks

Ondřej Smetana: Narazili jsme na nejlepšího soupeře v přípravě

Ondřej Smetana: Narazili jsme na nejlepšího soupeře v přípravěNebyl to výsledkově vydařený přípravný týden, rozhodně však v mnohém fotbalově poučný. Nejprve ve středu juniorská sestava FC Vysočina podlehla 2:1 třetiligovému Velkému Meziříčí, a dnes první jihlavský tým nestačil na druholigového soka – Duklu Praha. Jak duel okomentoval kouč Ondřej Smetana?

 

„Dnes jsme narazili na nejlepšího soupeře v dosavadní přípravě, předchozí protivníci byli rozhodně jednodušší. A to je jenom dobře, dnes nás před blížícím se prvním mistrovským utkáním rozhodně prověřili. Ukázalo nám to spoustu poučných věcí, z nichž si musíme hodně vzít. Takto k zápasům prostě nemůžeme přistupovat. Máme ještě 14 dní, abychom nedostatky vyladili a připravili se co nejlépe,“ uvedl Smetana ve svém úvodním hodnocení a dále dodal: „Samozřejmě mne mrzí dvě branky, které jsme inkasovali v závěru, ale logicky souvisely s naší otevřenější obranou a snahou dosáhnout alespoň na vyrovnání stavu na 2:2. Mrzí mne však všechny inkasované góly, a též přístup hráčů v osobních soubojích. Naše dostupování protihráčů či aktivita nebyly na patřičné úrovni. Musíme být příště lepší a důslednější. Nutno dodat, že Dukla dokázala velkou individuální kvalitu svých hráčů.“

Lze specifikovat důvody absence zkušených hráčů? „Piško je po artroskopii kolena. Lacko, Zoubele i Křišťál by se k týmu měli v pondělí připojit. Věříme, že budou na start ligy připravení,“ uzavřel svůj komentář lodivod FCV, jehož tým ve Vlašimi čeká v sobotu 25. února od 14:00 generálka na jarní start FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY.

Na Ježour TV nabízíme slova odchovance Jana Vítka, který se postupně dere do základní sestavy, a samozřejmě též kouče Ondřeje Smetany.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu