16.02.2023, Miroslav Fuks

Potvrzeno: Matěj Vlk bude na jaře hostovat v FC Vysočina

Potvrzeno: Matěj Vlk bude na jaře hostovat v FC VysočinaUž je to jisté. Jedinou novou tváří v kádru FC Vysočina bude pro jarní část FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY dvacetiletý krajní obránce Matěj Vlk. Talentovaný bek v Jihlavě trénoval od startu zimní přípravy a kluby se dohodly na jeho hostování z Mladé Boleslavi do 30. června letošního roku.

 

„Jsme rádi, že jsme s Mladou Boleslaví dospěli k dohodě. Kádr prvního mužstva je v tuto chvíli uzavřen. Pominu-li přesun sedmnáctiletého záložníka Filipa Šancla z dorostu do kabiny „áčka“, tak hostování Matěje Vlka představuje jediný zimní příchod do našeho klubu. Zároveň však nedošlo k žádným odchodům. Nelze tedy vyloučit, že některý z našich mladíků zamíří na hostování do MSFL,“ okomentoval minimální zimní přestupové dění v kádru FC Vysočina Lukáš Vaculík, sportovní ředitel a předseda klubového představenstva.

Matěj Vlk (nar. 30. srpna 2002) je odchovancem Polabanu Nymburk, odkud ve čtrnácti letech zamířil do Mladé Boleslavi. Prošel jejími dorosteneckými celky a též třetiligovou juniorkou, v níž za půldruhé sezóny nastoupil do 41 utkání a vstřelil 2 branky. V lednu letošního roku přijal výzvu zabojovat o místo v druholigové sestavě Jihlavy. Přejeme hodně štěstí a úspěchů!

  • aktuální podoba kádru prvního týmu FC Vysočina - ZDE

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu