01.05.2007, Miroslav Fuks

Juniorka neproměnila šance a v závěru zkolabovala

Juniorka neproměnila šance a v závěru zkolabovalaPo sobotním vítězství nad juniorkou Brna chtělo naše „béčko“ získat další tolik potřebné body v úterním vloženém kole MSFL. Soupeřem opět byla prvoligová juniorka, tentokráte Zlína. Zápas se bohužel svěřencům trenéra Tomáše Jansy vůbec nevydařil. V prvním poločase tým nepřetavil šance v góly a naopak ve druhé části hned čtyřikrát inkasoval. Jedinou branku Vysočiny přidal za stavu 0:2 Šamánek.

 
FC VysočinaFC Vysočina
23.kolo, úterý 1.5.2007, 16:30
1:4
(0:0)
Zlín BZlín B
 
Gól: 77. Šamánek - 47. Otruba, 71. Konečník, 86. Poznar, 89. Janča

Rozhodčí: Nádvorník - Dobrovolný, Beneš

Ž.K.: Číhal, Šrom


Diváci: 100

FC Vysočina: Neuman - Bartoš, Ditrich, Kříž, Naniaš (80. Peteřík) - Čermák, Wasserbauer, Gorol, Pacholík (69. Chlup) - Šamánek, Vácha (75.Splíchal).
Zlín B: Baránek - Malý, Číhal, Pazdera, Kovařík, Řihák (48. Šrom), Oliva, Elšík, Otruba (63. Poznar), Janča, Konečník.
 

Komentář

První půle byla zcela v režii domácího celku, který nastoupil posílen o pětici hráčů „A“ týmu včetně hostujícího zlínského hráče Ditricha. Naše juniorka držela míč, tlačila se před branku zkušeného Baranka a dokázala si vytvořit i šance. Bohužel, ve 21. minutě Šamánek po rohu na malém vápně střílel pouze do náruče gólmana a tentýž hráč v 39. minutě střílel ve vyložené šanci po vysunutí Gorola těsně nad. Když Baranek chytil i krásnou střelu Čermáka, šlo se do kabin za stavu 0:0.
Druhá část začala z pohledu Zlín nejlépe, jak mohla. Již 2 minuty po nástupu se po samostatné akci prosadil hostující Otruba a dostal svůj tým do vedení. Tím byla odstartována křečovitá snaha domácích alespoň o vyrovnání, která byla živnou půdou pro zlínské brejky. Jeden z nich přetavil v 71. minutě Konečník ve zvýšení stavu skóre na 0:2, když zleva dostal míč za jihlavskou obranu a křížnou střelil prostřelil Neumana. O chvíli později se však Vysočině podařilo vykřesat jiskřičku naděje – to gólman Baranek podběhl rohový kop a Šamánek hlavou snížil na 1:2. V závěru domácí začali hrát na tři útočníky a defenzívu stáhli na pouhé tři obránce. Risk však nevyšel, protože Zlín v 86. minutě po rychlém výpadu Poznarem zvýšil na 1:3 a demoralizovanému jihlavskému týmu zasadil poslední ránu minuty před koncem Janča.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu