02.09.2022, F:NL

Kameník je trenérem měsíce F:NL

Kameník je trenérem měsíce F:NLAnketa Hráč a trenér měsíce FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY zná své premiérové letošní vítěze. Trenérem měsíce se podle stal náš kouč áčka Honza Kameník a my mu tímto gratulujeme!

 
Podle FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY jsou výkony Jihlavy mírným překvapením. Vysočina uhrála během letní přípravy jedinou remízu, v ligových zápasech ale zatím pod vedením trenéra Jana Kameníka sbírá body poctivě, a sluní se tak na průběžné druhé pozici.

Těžko na cvičišti, lehko na bojišti. Jihlava nedokázala během letní přípravy v sedmi utkáních ani jednou zvítězit. Nejlepší výsledek uhrála Vysočina po šesti porážkách až v generálce s prvoligovým Brnem, s nímž se rozešla bez branek. „Přípravná utkání jsou jedna věc, v soutěži ale půjde o body a postavení v tabulce,“ připomněl kouč Jan Kameník po nepříliš povedených výsledcích. A jeho slova se dokonale potvrdila.

Jako by v mistrovských zápasech vedl úplně jiný tým. Jihlava nasbírala v úvodních šesti kolech 13 bodů za 4 výhry a 1 remízu a figuruje v šestnáctičlenném startovném poli na druhém místě o skóre před třetím béčkem Olomouce. Většinu bodů přitom získal tým pod taktovkou čtyřicetiletého rodáka z Otrokovic na venkovních hřištích, když zvítězil ve Vlašimi (2:0), Chrudimi (2:1) a na Spartě (3:1). Jediné klopýtnutí přišlo na stadionu exligové Karviné, která o těsné výhře 2:1 rozhodla pět minut před koncem.

Špatně si Vysočina nevede ani před svými fanoušky. Remíza 1:1 s tabulkovým sousedem z Olomouce a jednoznačný triumf 3:0 nad Táborskem znamenají dosavadní neporazitelnost. Hájit ji Jihlava bude v Jiráskově ulici už tuto neděli od 17 hodin proti Opavě.

Hráčem měsíce se stal útočník Pavel Vandas z SK Líšeň, která v šesti úvodních kolech hned pětkrát zvítězila a neokusila dosud hořkost porážky.
 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu