16.04.2022, Redakce

Vysočinu čeká v Táboře nelehký zápas

Vysočinu čeká v Táboře nelehký zápasA tým FC Vysočina čeká v neděli ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE těžký venkovní mistrovský zápas proti FC MAS Táborsko. Odehraje se v 15.00 na stadionu Kvapilova.

 

FC Vysočina vybojovala v posledních třech zápasech celkem sedm bodů. FC MAS Táborsko také poslední dva duely neprohrálo. Naposledy doma remizovalo s dobře hrající Opavou a v předcházejícím domácím utkání dokázalo porazit Spartu Praha 1:0.

„Určitě nás nečeká nic jednoduchého, postavení v tabulce může být zavádějící, protože se jedná o tým, který je zkušený a který umí doma hrát a získávat body," okomentoval zítřejší zápas hlavní trenér Vysočiny Jan Kameník. Táborsko bere s osmadvaceti body v tabulce jedenácté místo, Vysočina díky poslednímu tříbodovému zisku proti Líšni poskočila s třiceti body na osmou příčku.

Máme se od čeho odrazit

„Do utkání vstupujeme povzbuzeni domácím výsledkem proti Líšní, kde se nám podařilo zvítězit bez inkasování branky. Máme se od čeho odrazit, i když některé pasáže z utkání s Líšní jsou pro nás varováním," přiblížil Kameník s tím, že na zápas se tým Vysočiny těší a věří, že dobré pasáže z utkání proti Líšni dokáže převést i do utkání s Táborskem.

Trenér FCT Sergejs Golubevs k nadcházejícímu duelu řekl: „Chystáme se poctivě na Jihlavu. Poté, co jsme nehráli zápas v Chrudimi, je naše příprava delší. Hráči jsou v dobrém rozpoložení. Ve čtvrtek jsme sehráli modelový zápas mezi sebou - žlutí proti zeleným."

Táborsko se proti Jihlavě bude muset obejít bez vykartovaného Holiše. „Holiš je pro nás klíčový hráč ve středu pole. Je důležitý svou energií. Nahradit ho bude těžké. Přirovnal bych ho k tomu, jak důležitý je pro Slavii hráč podobného jména Holeš," usmál se trenér Táborska, který označil mužstvo Jihlavy za náročného soupeře. Největší obavy vyjádřil z hráče v záloze exslávisty Belaida a v útoku se činícího Zoubeleho, který má v první lize odehráno 193 zápasů.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu