10.04.2022, Redakce

Vysočina doma s Třincem remizovala

Vysočina doma s Třincem remizovalaNetradičně v sobotu přivítala Vysočina v rámci 22. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY celek z Třince. Jihlavští měli v zápase více ze hry, největší příležitost ke vstřelení branky měl Adam Ritter, ale přestřelil. Vysočina doma remizovala s Třincem 0:0.

 
FC VysočinaFC Vysočina
22.kolo, sobota 9.4.2022, 15:30
0:0
(0:0)
TřinecTřinec
 
Branky: Nikdo.
ŽK: 50. Písačka, 89. Belaid – 60. Habusta, 77. Javůrek.
Rozhodčí: Batík – Mikeska, Pospíšil.
Diváci: 386
FC Vysočina: Vejmola – Křišťál, T. Vlček, D. Krčík, Písačka – Tureček (71. Tall), Lacko (C) – Křivánek (59. Selnar), Ritter (80. Fila), Peřina (59. Belaid) – Zoubele (80. Vedral). Náhradníci: Jágrik – Vedral, Belaid, Selnar, T. Svoboda, Tall, Fila.
Třinec: Hasalík – Bolf (89. Szewieczek), Foltyn, T. Ba, Javůrek – Omasta, Machuča (83. Nešický), Habusta (C) (83. Bedecs), Kania (90+3. Hýbl) – Juřena (89. Petráň), Dedič. Náhradníci: Paleček – Hýbl, Nešický, Weber, Bedecs, Szewieczek, Petráň.
 

Komentář

Největší šanci ve včerejším dvaadvacátém kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY proti Třinci měla domácí FC Vysočina v pětapadesáté minutě, kdy jsme se po pravé straně dostali do vápna, Lukáš Zoubele pustil míč na Adama Rittera, který se ocitl osamocený na penaltě a v jasné šanci přestřelil bránu. 

Další větší šance se tentokrát Vysočině nepodařilo vybojovat. Duel moc fotbalové krásy nenabídl, byl plný nepřesností. Více nadějných šancí ke vstřelení branky bylo k vidění prvním poločase, ale neujalo se nic. „Ve finální fázi nám to uteklo. Dali jsme do hry málo driveu, málo rychlosti a také málo překvapení. Přípravnou fázi jsme měli výbornou, ale celý zápas byl pouze o jedné příležitosti. Tlak na konci byl malý," zhodnotil včerejší zápas kapitán FC Vysočina Matúš Lacko.

„S remízou jsme samozřejmě nespokojení. Chtěli jsme navázat výsledkem i výkonem na zápas s Duklou, věřili jsme, že v domácím prostředí to dokážeme, ale nepodařilo se. Předpokládali jsme, že proti Třinci budeme více na balonu, ale kousek nám chyběl," přidal se k hodnocení trenér Vysočiny Jan Kameník.

Oba týmy si tak po remíze 0:0 připsaly každý po jednom bodu. Vysočina jich má na svém kontě 27 a Třinec 24. Další zápas se odehraje už ve středu, a to opět doma od 18.00 s FK Líšeň.

 
Zápasy
8.kolo | Třinec - FC Vysočina | 1:1
22.kolo | FC Vysočina - Třinec | 0:0
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu