06.04.2022, Redakce

Za poctivý výkon jsme si dnes zasloužili vyhrát

Za poctivý výkon jsme si dnes zasloužili vyhrátPodle hlavního trenéra Jana Kameníka dnes byla Vysočina zaslouženě odměněna za svoji poctivou práci.

 
Dukla PrahaDukla Praha
17.kolo, středa 6.4.2022, 16:30
1:2
(1:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 26. Červenka – 23. Krčík, 31. Peřina.
ŽK: 65. Piroch, 75. Habovda, 87. Barac, 90+4. Kulhánek – 77. Křišťál, 81. Ritter.
Rozhodčí: Opočenský – Vyhnanovský, Matoušek.
Diváci: 491.
Diváci: 429
Dukla Praha: F. Rada – Ruml (38. Kovernikov), Kulhánek, Konan (46. Piroch), Barac, David Kozel (67. Cienciala), Kim, Buchvaldek (67. Hrubeš), D. Breda (74. Pázler), Habovda, Červenka. Náhradníci: Reichl – Kovernikov, Piroch, J. Peterka, Cienciala, Hrubeš, Pázler
FC Vysočina: Jágrik – D. Krčík, Belaid (88. Písačka), Křišťál, Peřina (63. L. Arroyo), Tureček, T. Svoboda, Zoubele (76. Vedral), T. Vlček, Křivánek (63. Selnar), Ritter. Náhradníci: Vejmola – Vedral, Selnar, Písačka, Fila, L. Arroyo, Tall
 

Komentář

„Do utkání jsme vstoupili perfektně, první dvacetiminutovka byla velmi dobrá, plnili jsme to, co jsme si řekli," tak hodnotí hlavní trenér A týmu FC Vysočina Jan Kameník začátek dnešního zápasu.

V dohrávce sedmnáctého kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY FC Vysočina vyhrála nad Duklou Praha 1:2.

V úvodní části utkání byli hráči Vysočiny v defenzivě velmi svědomití, naopak v ofenzivě dokázali být nebezpeční. „Ať už jsme si akci dokázali vytvořit sami nebo jsme dokázali míč vyšším postavením či pressingem získat do bezpečí, gól jsme paradoxně dali ve čtyřiadvacáté minutě až po standardní situaci, kde se opět prosadil Dávid Krčík z odraženého balonu," přiblížil trenér s tím, že vítězný gól si Vysočina neudržela dostatečně dlouho.

Chybný prostor pro Červenku

„Po vstřeleném gólu jsme zbytečně inkasovali, kdy jsme Červenkovi ve vápně nechali příliš mnoho prostoru, tomu předcházelo naše postavení a propadnutí v defenzivě," okomentoval trenér chybu, která hned dvě minuty po gólu Dávida Krčíka vyústila ve stav 1:1.

V průběhu další části utkání se Dukla zvedla. Po vstřelené brance začala být aktivnější, avšak byla to Vysočina, která po individuální akci vstřelila v jednatřicáté minutě gól. Jaroslav Peřina se dostal do zajímavé střelecké pozice, rána krajního záložníka Jihlavy na přední tyčku byla milimetrová a skončila za zády brankáře Rady.

Neuznaný gól

„Ve druhé půlce byla Dukla Praha lepší na balónu, dobře kombinovala, my jsme poctivě bránili, ale branková příležitost nepřišla. Zápas se ke konci lámal," zhodnotil trenér Vysočiny s tím, že Dukla se tlačila za výsledkem. „V závěru nebyl uznán gól Dukly, nicméně i to k fotbalu patří a myslím si, že jsme dnes byli zaslouženě odměněni za poctivou práci," uzavřel hlavní trenér.

 
Zápasy
3.kolo | FC Vysočina - Dukla Praha | 0:0
17.kolo | Dukla Praha - FC Vysočina | 1:2
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu