20.03.2022, Petr Chudoba

Tentokrát vyjíždí fotbalisté Jihlavy do Vlašimi

Tentokrát vyjíždí fotbalisté Jihlavy do VlašimiStadion v Kollárově ulici ve Vlašimi bude v 19. kole FORTUNA: NÁRODNÍ LIGY hostit FC VYSOČINA JIHLAVA. Vlašim, která se aktuálně drží na druhé příčce v tabulce svůj poslední zápas vyhrála. Jihlava stejně tak. Proto můžeme očekávat dynamické a napínavé utkání obou týmů.

 

FC Sellier & Bellot Vlašim nastoupí pod vedením trenéra Martina Hyského, který je s dosavadním výkonem svých svěřenců spokojen. Z celkově tří utkání si Vlašim zapsala dvě výhry a jednu prohru s Chrudimí. Jihlavu Vlašim vnímá jako rovnocenného soupeře a připravuje se na těžký zápas.

Z úst Lukáše Vaculíka, sportovního ředitele klubu je slyšet odhodlání a velké nasazení pro získání tří bodů do tabulky. FC Vysočina právě pod jeho vedením vstupuje do své nové éry. Stanovila si jasnou vizi a nastavila si strategii, jakou chce dosáhnout jejího naplnění. Výkon mužstva A týmu je jedním z pilířů, na kterých je dosažení cílů postaveno. “Přípravu jak po fyzické, tak po psychické stránce nyní věnujeme koncepčnímu nastavení pro to, abychom se společně radovali nejen z dosažených cílů, ale také z cesty, která k cíli vede. Na utkání s druhým týmem tabulky se těšíme a věříme, že utkání může přinést podívanou na zajímavý fotbal.”

Nedělní utkání bude pro jihlavský tým posledním před dvanácti denní pauzou, která je zapříčiněna odloženým domácím utkáním s Chrudimí, které je přeloženo na středu 4. května 2022. Další domácí utkání tedy čeká Jihlavu v sobotu 9. dubna 2022. 


 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu