04.03.2022, Redakce

První mistrovské utkání proti pražské Dukle

První mistrovské utkání proti pražské DuklePrvní jarní zápas je za dveřmi! FC Vysočina je připravena s novou posilou. Celkem pět výher, pět proher a pět remíz. S takovým skóre nastupuje do prvního jarního duelu FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY FC Vysočina.

 

Celkově je s dvaceti body na desátém místě, sobotní soupeř FK Dukla Praha má 24 bodů a bere osmé místo, nicméně Vysočina v podzimní části odehrála o jeden zápas méně než Dukla.

První jarní duel 17. kola bude mít výkop na stadionu Juliska v sobotu 5. března ve 14:30, původně se mělo začít v 10:15, důvodem jsou nízké ranní teploty s čímž je spojený i stav hrací plochy. Podle předsedy představenstva a sportovního ředitele je FC Vysočina na zápas připravená. “Cítíme se dobře, těšíme se. První kola jsou specifická,” uvedl Lukáš Vaculík s tím, že po dlouhé zimní přípravě nikdo neví, v jaké formě kdo nastoupí. “Liga se rozjíždí, čekáme vyrovnaný zápas, který chceme samozřejmě vyhrát,” přiblížil Vaculík.

Novou posilou v jihlavském týmu je Tijany Belaid. Jde o hráče, který prošel světovými kluby jako jsou například Inter Milán nebo domácí Slavia Praha. V prvním zápasu jarní části FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY tedy bude napjatě sledovaným nováčkem. “Od jeho účasti v jarní části si slibujeme, že mladému týmu předá spoustu zkušeností,” uzavřel sportovní ředitel klubu s tím, že věří ve významnou roli zkušeného hráče.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu