20.02.2022, Jakub Pavlas

FC Vysočina na soustředění v Chorvatsku

FC Vysočina na soustředění v ChorvatskuPrvní tým FC Vysočina Jihlava je na zimním soustředění v Chorvatsku, konkrétně v Poreči, kde sehrál další přípravné utkání a dokázal zvítězit v poměru 5:2, kde se dvakrát trefil Křivánek a po jedné brance se podíleli Zoubele, Vedral a Ritter.

 

Jihlavský tým, který je na soustředění v Chorvatsku, našel ideální podmínky pro finální fázi přípravy. Na hotelu má k dispozici skvělou regenerační linku, kterou hráči využívají každý večer. Strava na hotelu je taktéž skvělá, tudíž si není na co stěžovat. Asi jeden kilometr od hotelu jsou tři travnaté plochy, kde hráči absolvují tréninkové jednotky a také na jednom z těchto hřišť odehráli přípravný zápas proti třetímu týmu v tabulce 2. slovinské ligy Rogaska. Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně a hned ve druhé minutě vyslal Zoubele krásnou kolmicí do úniku Radka Křivánka, který pláchl obraně a nechytatelnou střelou na zadní tyč dostal Jihlavu do vedení. FC Vysočina měla svou hru, díky své aktivitě, pod kontrolou, kterou ve středu pole poprvé dirigoval Tijany Bekaid. Při absenci kapitána Matúše Lacka, většina útočných akcí šla právě přes tohoto hráče. Rogaska se na útočnou polovinu dostávala jen velmi sporadicky.

Další gól přidali jihlavští fotbalisté ve 30. minutě, kdy opět zafungovala ve vápně spolupráce již zmiňovaných hráčů a Křivánek tak přidal svůj druhý gól. Třetí pak přidal sám Zoubele, kdy se po dlouhém autu Svobody ocitl sám před brankářem a zkušeným lobem přehodil brankáře. Poslední branka prvního poločasu padla po krásné akci, když míč vybojoval Selnar a čtyřiceti metrovým pasem vyslal do samostatného úniku Turečka, který sám před brankářem jen posunul míč na Vedrala a Jihlava tak lehce zvýšila na 4:0.

Do druhého poločasu Vysočina opět protočila sestavu a jako v předchozích zápasech se to podepsalo na jejich aktivitě. Míč byl sice častěji na kopačkách jihlavských fotbalistů, ale soupeř ze Slovinska už byl daleko nebezpečnější a po dvou slepených gólech dokázal snížit na 4:2. Zápas nakonec dokázala zakončit druholigová Jihlava, když v 90. minutě Selnar dokázal najít ve vápně Rittera, který si míč skvěle přebral na svoji levou nohu a křižnou ranou dokončil výsledek na konečných 5:2. Prozradil z probíhajícího soustředění sportovní ředitel klubu Lukáš Vaculík.

Sestava FC Vysočina Jihlava:

Vejmola (46. min. Jágrik), Svoboda (46. min. Křišťál), Vlček (46. min. Krčík), Irodotis, Peřina, Tureček, Belaid (60. min. Fila), Křivánek (70. min. Musil), Selnar, Zoubele (46. min. Tall), Vedral (75. min Ritter).

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu