31.01.2022, Jakub Pavlas

FC Vysočina Jihlava podlehla Vlašimi

FC Vysočina Jihlava podlehla VlašimiV sobotu 29.1.2022 FC Vysočina Jihlava odehrála zápas s druholigovou Vlašimí. Zápas nezvládla hlavně výsledkově a podlehla v něm 5:2. Utkání se odehrálo na umělé trávě v Městském stadionu v Kollárově ulici

 

Utkání mezi druholigovými celky začalo zostra. Již v první minutě se vedení ujali hráči FC Vysočina, když nepřesné rozehrávky dokázal využít Filip Vedral– 0:1. Domácí se nenechali zaskočit a o minutu později předvedli bleskový útok, který skončil přesnou střelou Tomáše Riga – 1:1. Oba celky se snažily kombinovat a přítomní diváci se rozhodně nenudili. Po patnácti minutách se všichni přítomní dočkali třetí branky. Přihrávku domácího Solomona jihlavští obránci dokázali dostat pouze na nabíhajícího Marka Ichu, který poslal Vlašim do vedení – 2:1. Další branka padla v 18. minutě, když Solomon přesně zakončil další akci svého celku – 3:1. 

Do druhého poločasu oba celky prostřídaly své sestavy. První branka padla v 63. minutě, když rychlý brejk Vlašimi zakončil přesnou střelou Matěj Jurásek – 4:1. Netrvalo dlouho a míč lovil na druhé straně ze své sítě i Matyáš Vágner, kterého překonal Lukáš Fila – 4:2. Poslední branka v zápase padla v posledních dvaceti minutách, kde jihlavského Luďka Vejmolu překonal Jonáš Kneifel – 5:2.

Útočně laděný zápas tak skončil rozdílem 5:2 pro domácí Vlašim.

Sestava FC Vysočina Jihlava:
Vejmola - Krčík, Irodotos, Vedral (78. Křehlík), Křišťál (64. Musil), Selnar (64. Fila), Ritter, Svoboda (78. Wilson), Zoubele, Vlček, Lacko.

Sestava  FC Sellier&Bellot Vlašim:
Vágner - Hošek (46. Jíra), Zukal, Broukal, Breda - Salamon (46. Zinhazovič), Rigo, Křišťan (46. Jurásek), Suchan (46. Douděra) - Icha - Kneifel.

Góly: 2. Rigo, 15. Icha, 18. Salamon, 63. Jurásek, 72. Kneifel – 1. Vedral, 68. Fila.

ŽK: Vlček (Jihlava).

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu