03.11.2021, Zuzana Michalková

Předposlední domácí zápas odehrajeme s Vyškovem

Předposlední domácí zápas odehrajeme s VyškovemV předehrávce 14. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY zavítá na stadion v Jiráskově ulici tým Vyškova. Oba celky se nachází ve středu tabulky a dělí je od sebe jeden pouhý bod. Vyškov je nyní na místě devátém, jihlavští borci okupují příčku dvanáctou. Ve F:NL půjde o první vzájemné střetnutí. Který tým ze souboje odejde vítězně, se dozvíme už tento pátek 5. listopadu. Utkání začíná tradičně od 18. hodin.

 

Jihlava se po bezgólové remíze se Spartou Praha B rozešla stejným výsledkem i na Žižkově a z posledních jedenácti utkání druhé ligy zvítězila pouze dvakrát. Statistiky F:NL hlásí, že Jihlavští mají problémy s produktivitou, s jedenácti vstřelenými brankami mají spolu s Chrudimí druhý nejhorší útok soutěže, hned po Třinci. Svěřencům trenéra Jana Kameníka se stejně jako v minulé sezoně tolik nedaří doma, kde vybojovali stejně bodů jako na hřištích soupeřů. 

Jihlavští fanoušci nemohli nepostřehnout, že kouč Kameník na posledním venkovním zápase chyběl. Dle informací, které máme od Tomáše Josla, kondičního trenéra týmu, nebude hlavní trenér kvůli nemoci přítomen ani proti Vyškovu, takže jej opět nahradí jeho asistent Jozef Petrík. „S Honzou jsme samozřejmě v každodenním kontaktu a komunikujeme společně veškeré přípravy na páteční duel. Jsme si vědomi, že nás nečeká nic jednoduchého, protože Vyškov má velmi dobrý a hlavně rychlý přechod do ofenzivy. Mají ve svém týmu zkušené hráče, jež mají něco za sebou. My na naší taktice nehodláme měnit nic, půjdeme do zápasu s jasným cílem, a tím je výhra a tři body. Nic jiného pro nás v tuto chvíli není přípustné, " zdůraznil Josl. 

Co se týče absence Lukáše Zoubeleho, pro jihlavské fanoušky máme dobrou zprávu, Lukáš je po magnetické rezonanci a dle Tomáše Josla vše nasvědčuje tomu, že od příštího týdne začne už konečně pomalu individuálně trénovat.

Vyškov před týdnem porazil Chrudim a z uplynulých osmi zápasů F:NL pětkrát bodoval naplno, čímž se posunul do klidného středu tabulky. Za zlepšenými výsledky druholigového nováčka stojí ofenziva - hanácký klub ve čtyřech z pěti výher vstřelil více než tři góly – dvakrát se mu to podařilo venku.

Filip Vedral je se čtyřmi brankami nejlepším střelcem Jihlavy ve druhé lize, jedinkrát ale skóroval doma. Ondřej Vintr se proti Chrudimi podílel na čtyřech z pěti gólů Vyškova, jehož je nejproduktivnějším hráčem (pět branek, dvě asistence).


Pro návštěvu utkání platí pro fanoušky stále stejná pravidla:

Vstup na stadion bude umožněn pouze osobám, které předloží u vstupu jedno z následujích potvrzení (vytištěné, či kvalitně stažené v mobilním telefonu) :

- negativní výsledek RT-PCR testu, ne starší 72 hodin
- negativní výsledek antigenního testu, ne starší 24 hodin
- certifikát o ukončeném očkování, kdy od aplikace poslední dávky očkovací látky uplynulo nejméně 14 dní
- lékařskou zprávu o potvrzeném onemocnění COVID-19, kdy od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní

Dle aktuálních pokynů nelze akceptovat samotesty na COVID!!!

Všechny osoby na stadionu jsou povinny po celou dobu pobytu na stadionu používat k ochraně dýchacích cest respirátor třídy FFP2 nebo KN95 bez výdechového ventilu.

Prosíme fanoušky, aby dodržovali všechny pokyny. V případě porušení pravidel hrozí klubu vysoké pokuty. Děkujeme!

Na zápas bude otevřen pouze jeden stánek s občerstvením, a to za starou tribunou.

Pokladna od ICOMu bude otevřena od 17.00, stejně tak tomu bude u vstupu od školy - POZOR, tento vstup je bez pokladny, tudíž vstupenky u školy nezakoupíte.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu