25.10.2021, Zuzana Michalková

Osmifinále poháru už v úterý v Ďolíčku

Osmifinále poháru už v úterý v ĎolíčkuPo pátečním domácím utkání se Spartou B, které skončilo remízou, se svěřenci trenéra Jana Kameníka chystají na další duel, a to pohárový, který je čeká již v úterý 26.10. od 17.30 hodin. Dalším soupeřem Jihlavy je prvoligový tým Bohemians Praha 1905, který je po dvanácti kolech na desáté příčce Fortuna ligy.

 

Tým Bohemians Praha 1905 má v tomto ročníku za sebou dvě pohárová utkání. Klokani nejprve přešli hladce přes FK Baník Sokolov (0:6), poté postoupili bez sebemenšího problému i přes 1. SK Prostějov (0:4). Zítra se Bohemka poprvé představí na domácí půdě a otestuje, v jaké formě jsou po pátečním duelu svěřenci trenéra Kameníka.

Útočnou oporou zelenobílých je bezpochyby Jan Chramosta, který letos vstřelil už pět branek. Na záda mu dýchá se čtyřmi vstřelenými brankami další útočník David Puškáč. Matěj Koubek, jež byl ještě nedávno spoluhráčem Jihlavských, se letos díky dvěma přesným trefám dělí o třetí místo nejlepšího střelce Bohemky s Martinem Dostálem.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu