14.04.2007, Miroslav Fuks

Posílenou juniorku deklasoval lídr tabulky

Posílenou juniorku deklasoval lídr tabulkyNejvětšími favoritovi MSFL – Fulneku, který dle očekávání trůní na vedoucí příčce soutěže, se odveta proti juniorce FC Vysočina povedla i s úroky. Zatímco na podzim naše „béčko“ po dobrém výkonu překvapivě 1:0 zvítězilo, nyní si ze severu Moravy odvezlo čtyřgólový příděl. Nic nepomohla ani sestava výrazně vyztužená hráči z kádru prvního týmu.

 
FulnekFulnek
20.kolo, sobota 14.4.2007, 16:00
4:0
(3:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Gól: 12. a 44. Koštuřík, 41. Sedlák, 58. Malohlava

Rozhodčí: Býma - Straka, Kubíček

Ž.K.: Gorol


Diváci: 650

Fulnek: Bláha - Fiala, Krása, Kovář, Vajda (64. Vyskočil) - Sokol, Dittrich, Slončík (58. Rozsypal), Sedlák – Malohlava (74. Traxl), Koštuřík.
FC Vysočina: Neuman - Gebreselassie, Ditrich, Havránek (64. Kovařík), Naniaš - Bartoš, Wasserbauer, Gorol, Pacholík - Peteřík (46. Chlup), Vácha (74. Fišer).
 

Komentář

Navrch totiž měla obrovská zkušenost v dresu domácích na čele s osobnostmi Michala Kováře a zejména Radka Slončíka. Ten skvěle dirigoval hru svého týmu, rozdělovat přihrávky a vytvářel řadu přečíslení. „Fulneckým fanoušků se zápas musel líbit. Hrál se otevřený fotbal s šancemi na obou stranách. Bohužel, domácí prokázali svoji zkušenost právě při zakončení, kde byli mnohem efektivnější a nebezpečnější. Jednoduše trestali naše chyby. Naši hráči se příliš nechali strhnout k otevřenému fotbalu. Pravdou je, že v poli se odehrával vyrovnaný zápas,“ řekl po zápase trenér Jansa, kterého dle vlastních slov mnohem více mrzí ztráta dvou bodů v posledním domácím zápase proti Hranicím.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu