03.06.2021, Michal Růžička

Trenérský tým Aleše Křečka nebude pokračovat v další sezoně

Trenérský tým Aleše Křečka nebude pokračovat v další sezoněFC Vysočina vstoupí do letní přípravy s novým trenérským týmem. Trenér Aleš Křeček a jeho asistenti Petr Vrabec, Martin Daněk a trenér gólmanů Juraj Šimurka nebudou v příští sezóně na lavičce pokračovat. Po vzájemné dohodě s trenéry se vedení klubu rozhodlo pro změnu. Děkujeme tímto trenérům za odvedenou práci.

 

„Rok v Jihlavě byl náročný a ve spoustu ohledech jiný, než jsem byl zvyklý. Nikdy jsem nepracoval s takhle extrémně mladým týmem. Což mě na jednu stranu hodně bavilo. Pracovat s mladými talentovanými hráči je vždy obohacení. Z tohoto pohledu si myslím, že tento rok dopadl velmi dobře, co se týká výsledků a umístění v tabulce. Myslím si, že 7. místo v tabulce odpovídá tomu, jaký jsme měli k dispozici kádr. Samozřejmě si myslím, že hráči šli postupně nahoru, protože se otrkávali v ligových zápasech. Druhá liga je těžká pro mladé hráče. Z mého pohledu byl rok v Jihlavě úspěšný,“ okomentoval sezonu Aleš Křeček.

Křeček zároveň sdělil: „Co se týká našeho ukončení v Jihlavě, tak bych za tím nehledal velkou senzaci. Prostě takové věci se stávají v životě i ve fotbale. Já, když jsem nastupoval do Jihlavy, tak jsme si řekli, že ten první rok je stabilizační a není jednoduchá ekonomická situace, která se promítla do odchodu starších hráčů a budeme hrát převážně s mladými hráči. Cílem bylo postupně měnit ambice směrem k postupu a hrát první ligu, což mě samozřejmě zaujalo. Když jsme teď s Lukášem Vaculíkem na tohle téma bavili, tak v podstatě příští sezóna by měla být v podobném duchu jako právě skončená a tak jsme se dohodli na ukončení. Naše vize se v tomhle směru trochu rozcházejí“

Chtěl bych poděkovat Aleši Křečkovi a celému realizačnímu týmu za práci, kterou tady za rok odvedli. Tento rozchod absolutně nesouvisí s našim postavením v tabulce, protože to beru jako úspěšné, ale jak už se Aleš vyjádřil, další vize s pokračováním klubu nejsou shodné a proto je lepší tuto změnu udělat. Přeji jemu a celému realizačnímu týmu hodně životních i sportovních úspěchu v budoucnu,“ okomentoval změny na trenérských postech ředitel klubu Lukáš Vaculík.

FC Vysočina Jihlava děkuje celému realizačnímu týmu za odvedenou práci a přeje všem hodně štěstí, jak v profesním, tak v soukromém životě.

 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu