24.05.2021, Michal Růžička

Poslední zápas sezóny!

Poslední zápas sezóny!Vážení fanoušci, zveme Vás na fotbal! V neděli 30.5. od 15:00 na Jiráskově stadionu přivítáme MFK Chrudim. Přijďte podpořit jihlavské hráče! Pojďme se rozloučit s letošní sezónou. Registrovat se můžete na emailu: marketing@fcvysocina.cz - vytvořme znovu domácí kulisu a požeňme hráče ke třem bodům!

 

Jak získat vstupenku?

Zaslat email na marketing@fcvysocina.cz, v němž bude obsaženo:

Vaše jméno

Následně Vám bude zasláno potvrzení a instrukce k zápasu, v jehož příloze naleznete formulář – selfreporting, který je nutné vytisknou a vyplnit.

Při vstupu na stadion odevzdat pořadateli selfreporting formulář, podrobit se změření teploty a prokázat se:

• negativním výsledkem RT-PCR testu na přítomnost viru SARS-CoV-2 ne starším 72hodin

• negativním výsledkem POC antigenního testu na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 ne starším 48 hodin – ověřen laboratoří

• certifikátem Ministerstva zdravotnictví ČR o provedeném očkování proti onemocnění COVID-19 a od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku (dále jen „SPC“) uplynulo nejméně 14 dní, nebo od aplikace první dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu podle SPC uplynulo nejméně 14 dnů

• dokladem (lékařskou zprávou) o laboratorně potvrzeném onemocnění COVID-19, uplynutí doby izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví, a že od prvního pozitivního POC antigenního testu na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 nebo RT-PCR testu na přítomnost viru SARS-CoV-2 neuplynulo více než 90 dní.

Pro všechny návštěvníky zápasu samozřejmě platí povinnost nošení respirátoru minimálně třídy FFP2 nebo KN95 bez výdechového ventilu.

Prosíme fanoušky, aby dodržovali všechny pokyny. V případě porušení pravidel hrozí klubu vysoké pokuty. Děkujeme.

Registrace platí do 30.5. do 12:00 hodin.

Veškeré dotazy posílejte na emailovou adresu marketing@fcvysocina.cz

FC Vysočina Jihlava – MFK Chrudim 30.5. od 15:00

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu