06.04.2021, Michal Růžička

Lacko: Náš nejlepší zápas na jaře. Musím kluky pochválit.

Lacko: Náš nejlepší zápas na jaře. Musím kluky pochválit.Vysočina nezvládla ani druhý venkovní zápas za sebou, když na půdě brněnské Líšně nedokázala bodovat a prohrála 2:0. Co po zápase řekl kapitán týmu Matúš Lacko a trenér Aleš Křeček?

 

Matuši, zhruba od 25. minuty jste byli lepší než Líšeň, co se změnilo ve vaší hře?

Já si myslím, že se změnil přístup. Ten začátek jsme trošku podcenili. Z toho vyústil gól z ničeho si myslím. Ani to nebyla nějaká akce, kde by nás nějak hodně vykombinovali. Spíš to byl náš nedůraz, nedůslednost. Pak jsme honili tygra.

Ono je to možná trochu smutná písnička posledních zápasů, a to proměňování šancí. Dneska jste měli šancí, tak na dva zápasy, ale dostat míč i do prázdné brány bylo nemožné.

Přesně tak my jsme nedali gól ze hry. Hodně nás to sráží, ale musím kluky pochválit, tohle byl náš nejlepší zápas na jaře. Takže musím kluky pochválit za bojovnost a za hru. Teďka jsme byli lepší a nezaslouženě jsme prohráli, ale fotbal se hraje na góly.

Aleš Křeček určitě nebude spokojený s produktivitou svého týmu. Protože pane trenére těch šancí jste měli opravdu hodně, ale proměnit je pro Vás teď hodně těžké?

Přesně tak. Zápas se hraje na branky. Soupeř dal dvě. My jsme nedali žádnou, i když jsme měli si myslím po celý zápas herní převahu a těch šancí jsme si vytvořili hodně na to, abychom ten zápas tady zvládli. Potýkáme se s koncovkou a ani z těch velkých šancí nedokážeme teďka skórovat.

Vy jste zmínil, že jste měli celý zápas převahu. Já si myslím, že jste ji získali zhruba ve 20. minutě. Co se změnilo? Protože levou stranu Líšně jste dokázali po tom špatném úvodu dobře eliminovat.

Trošku nám trvalo, než jsme se do toho zápasu dostali. Ten začátek, máte pravdu, nebyl podle našich představ, ale od té 20. minuty nebo kolikáté minuty. Teď nevím přesně, tak si myslím jsme soupeře tlačili na jejich půli. Hráli jsme do plných. Je to těžký, i přesto jsme si ty šance vytvářeli, takže tady jsme měli prostě bodovat a máme nic. Máme nula. Prostě v té koncovce se trápíme.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu