20.02.2021, Miroslav Fuks

Vysočina proti Chrudimi předvedla velký obrat a zaslouženě zvítězila

Vysočina proti Chrudimi předvedla velký obrat a zaslouženě zvítězilaVysočina se po dvou těsných prohrách 0:1 potřebovala střelecky chytit a zvítězit. Jenže proti Chrudimi velmi rychle prohrávala 0:2 a vypadalo to s ní bledě. Jenže poté ještě do půle předvedla velký obrat, když snižoval Stanislav Klobása, poté se dvakrát trefil Michal Ševčík a na 4:2 zvýšil Lukáš Červ. Ve druhém dějství Ševčík nádhernou trefou z přímáku zkompletoval hattrick a na konecných 5:3 snížil Sokol.

 
FC VysočinaFC Vysočina
přát., sobota 20.2.2021, 11:00
5:3
(4:2)
ChrudimChrudim
 

Gól: 19. Klobása, 27., 35. a 75. Ševčík a 49. Červ - 2. Mužík. 16. Krištof, 82. Sokol
Diváci: 0
FC Vysočina: Vejmola – Svoboda (46. Křišťál), Štefánek, Vlček, Horák (71. Želazný) – Červ, Tureček (46. Shudeiwa) – Ritter, Ševčík (79. Růžička), Selnar (71. Chocholatý) - Klobása (56. Vedral). Náhradníci: Číž.
Chrudim: Zima – Dostálek, Drahoš, Hašek, Yu, Čáp, Breda, Krištof, Mužík, Foťana, Rybička. Náhradníci: Mrázek – Hlavsa, Nikodem, Kesner, Verner, Řezníček, Sokol, Juliš, Vencl.
Stanice TV prenosu: YouTube
 

Komentář

Kouč Aleš Křeček se dočkal potřebného výsledkového a gólového probuzení svého týmu, ovšem s některými pasážemi hry rozhodně nebyl spokojen. „Nevyšel nám jak vstup do utkání, tak ani jeho závěr. Branku jsme inkasovali hned z první vážnější akce zápasu, když se na pravé lajně nechal obejít Svoboda. A brzy poté jsme po další individuální chybě, kdy při bránění standardky zaváhal Ševčík, jsme inkasovali podruhé. Poté jsme se ale dostali do zápasu, odehráli jsme velmi dobrý zbytek prvního poločasu a hlavně jsme dokázali vstřelit hned čtyři branky. A to jsme gólově nezvládli další zajímavé situace,“ řekl domácí lodivod, jenž dále doplnil: „Mrzí mne samozřejmě tři inkasované branky. To je prostě hodně. Nelze očekávat, že pokaždé vstřelíme pět gólů, i když bych za to určitě byl velmi rád.“

Vaše dnešní hra byla velmi přímočará. Byl to záměr? „Pravdou je, že obecně chceme hrát rychle nahoru, chceme být nebezpeční, trhat obranu soupeře a vytvářet si šance. K tomu dobře slouží náběhy za obranu, k nimž disponujeme rychlými hráči. Ano, dnes z toho, zejména v první půli, plynulo množství ofsajdových postavení,“ upozornil Křeček.

Po skončení přípravného utkání proti MFK Chrudim jsme hovořili s Michalem Ševčíkem, jenž zaznamenal první hattrick v dospělé kategorii, a samozřejmě též s koučem Alešem Křečkem - YouTube kanál Ježour TV.


Fotogalerie

               
 
 
Zápasy
6.kolo | Chrudim - FC Vysočina | 0:1
20.kolo | FC Vysočina - Chrudim | 0:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu