15.12.2020, Miroslav Fuks

Hráčem FCV za měsíc prosinec jste zvolili Tomáše Smejkala

Hráčem FCV za měsíc prosinec jste zvolili Tomáše SmejkalaV tradiční anketě fanoušků FC Vysočina o Hráče měsíce se už čtyři měsíce po sobě střídají dva lídři – obránce Vojtěch Křišťál a ofenzivní záložník Tomáš Smejkal, který ji ovládl nyní za měsíc prosinec. Dvaadvacetiletý člen širšího kádru reprezentace U21 přitom v tomto období střídá umístění na 1. nebo 2. pozici.

 

Tomáš Smejkal v prosinci sehrál důležitou úlohu v obou zápasech. Přesným centrem přihrál na gól Červovi, jenž otevřel skóre domácího duelu proti Táborsku. A podzimním loučení na Žižkově pak zaznamenal krásnou branku střelou z hranice vápna, která Vysočinu poslala do vedení.

Druhou pozici v prosincovém hlasování brali hned dva fotbalisté - gólman Lumír Číž a obránce Vojtěch Křišťál. Čtvrtý se s velkým odstupem umístil středopolař Lukáš Červ.

Pořadí ankety Hráč měsíce za prosinec 2020:

1. Smejkal Tomáš 164 b., 2.-3. Číž Lumír a Křišťál Vojtěch 121 b., 4. Červ Lukáš 72 b., 5. Peřina Jaroslav 46 b., 6. Lacko Matúš 39 b., 7. Shudeiwa Fares 36 b., 8. Vedral Filip 34 b., 9. Vlček Tomáš 30 b.

 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu