13.09.2020, Miroslav Fuks

Aleš Křeček: Neproměnili jsme šance a začal náš problém

Aleš Křeček: Neproměnili jsme šance a začal náš problémVysočina na půdě třetiligového SFK Vrchovina splnila úlohu favorita, ale měla hodně starostí s tím, aby nezopakovala pohárovou blamáž na témže stadiónku před deseti lety. V první půli se totiž z řady velkých šancí nedočkala uklidňujících branek a ve druhém dějství přišlo její herní trápení proti nadšeně hrajícím domácím.

 

Kouč Aleš Křeček byl určitě rád za postupový výsledek, ovšem výkon jeho svěřenců jej potěšil mnohem méně: „Zápas jsme v pohodě mohli rozhodnout v prvním poločase. Měli jsme ho pod kontrolou a vytvořili jsme si tři nebo čtyři velké šance, které jsme však neproměnili. A tím začal náš problém. Druhý poločas byl z naší strany bojácný. Nehráli jsme to, co v první půli, báli jsme se hrát, báli jsme se o výsledek, nedokázali jsme se vyrovnat s nasazením domácích hráčů a jejich jednoduchou hrou s nakopávanými balóny. Nakonec to vygradovala naší chybou u vyrovnávací branky. Jinak jsme viděli klasický náročný pohárový duel. Vrchovina hrála dobře, bojovala o každý balón a měla i rychlé hráče. Musím její tým pochválit. My musíme být hlavně rádi za postup, který je pro nás povzbuzením do dalších duelů. Potřebovali jsme vyhrát, aby naše sebevědomí šlo postupně nahoru. Máme mladý tým, učíme se za pochodu a já věřím, že nás tento zápas posune o kousek dál.“

Po pohárovém duelu na Ježour TV přinášíme komentáře trenéra Aleše Křečka a strůjce jihlavského postupu – střelce dvou branek Tomáše Smejkala.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu