11.09.2020, FAČR

Měsíc náborů je po roce zpět! Fotbalové kluby po celé republice opět hledají fotbalové hvězdičky

Měsíc náborů je po roce zpět! Fotbalové kluby po celé republice opět hledají fotbalové hvězdičkyPrvní září neznamená pro děti jen návrat do školních lavic. V tomto měsíci si také často vybírají, čemu se budou během roku ve volném čase věnovat. A fotbalové kluby jim pod záštitou FAČR nabízí hned celý měsíc, kdy děti můžou přijít i s kamarády do jednoho z oddílů a vyzkoušet si fotbalový trénink na vlastní kůži.

 

Akce Měsíc náborů si klade za cíl přivést co nejvíce dětí ke sportování a k pohybu jako takovému. Koná se v desítkách obcí a měst po celé České republice a každý rok se jí účastní tisíce předškoláků a žáků základních škol. „Akce každoročně probíhá ve dvou měsících, a to v září a v květnu. Celosvětová koronavirová pandemie se však dotkla i Měsíce náborů a akce se v letošním květnu konat nemohla. O to větší radost máme, že zářijové nábory proběhnou a opět se do nich zapojí fotbalové oddíly ze všech krajů naší republiky, které ve spolupráci s mateřskými a základními školami přivedou na fotbalová hřiště a rozpohybují tisíce dětí. Věříme, že i díky těmto akcím poznají krásu fotbalu a sportování s kamarády a mnoho z nich vybere fotbal jako sport, kterému se budou chtít věnovat pravidelně v jejich místních klubech,“ uvádí Michal Blažej z Grassroots úseku FAČR a koordinátor akcí.

Na webové adrese nabory.mujprvnigol.cz najdete, kde všude se akce letos v září koná. Zároveň zde nechybí kontakt na jednotlivé kluby. Jejich zástupci zase mohou k propagaci náborů využít tiskoviny, které jsou na stejné adrese v sekci Materiály ke stažení.

Zviditelnit celou akci pomáhá také kampaň Hledáme fotbalové hvězdičky, která propojuje historii a současnost. Zapojily se do ní fotbalové osobnosti - Antonín Panenka, Karel Poborský a Bořek Dočkal. Je tak docela možné, že je budete během září vídat i mimo fotbalové trávníky. A třeba vás přivedou přímo na některý z letošních náborů.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu