10.09.2020, Miroslav Fuks

Starší dorost podlehl "béčku" Zbrojovky

Starší dorost podlehl ”béčku” ZbrojovkyDalší nepříjemnou ztrátu utrpěl starší dorost FC Vysočina. Na půdě "béčka" Zbrojovky Brno podlehl 3:1 (1:0), když domácí v poli herně lepší Jihlavu trestali v produktivitě. Jediný gól hostujícího celku zaznamenal Jakub Novotný.

 
Brno BBrno B
2.kolo, středa 9.9.2020, 14:00
3:1
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Gól Vysočiny: 49. Novotný
Diváci: 0
FC Vysočina: Prchal - Krejčí, Jiřík, Wiederlechner (30. Homola), M.Fila (74. Němeček) - Trinh, Pavlík (74. Vodička) - Fila L., Franěk, Novotný (63. Jiroušek) - Savi (63. Crhan)
 

Komentář

"Podařil se nám vstup do zápasu a vypracovali jsme si první šanci zápasu, bohužel se nám opět nepodařilo jít do vedení a z nenápadného útoku jsme inkasovali. V úvodu druhé půle se nám povedlo vyrovnat a soupeře jsme od té doby přehrávali a nepouštěli do hry. Převahu v poli se nám nepovedlo zúročit ve vedoucí gól a soupeř nás potrestal v efektivitě a museli jsme zase dotahovat výsledek. Ve zbytku zápasu se nám už nepodařilo vyrovnat a v závěru jsme dostali z brejku na konečných 3:1 pro domácí," řekl k duelu asistent trenéra Michal Veselý.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu