05.09.2020, Miroslav Fuks

U19: Proti "béčku" Olomouce vybojovali jen bod

U19: Proti ”béčku” Olomouce vybojovali jen bodStarší dorost utrpěl v rámci Moravskoslezské ligy druhou bodovou ztrátu v řadě. Po porážce v Prostějově pouze remizoval s dalším hanáckým celkem - Olomoucí B. Sigma v utkání dlouho vedla, než v 85. minutě zaslouženě vyrovnal Jakub Novotný - 1:1 (0:1).

 
FC VysočinaFC Vysočina
5.kolo, sobota 5.9.2020, 11:00
1:1
(0:1)
Olomouc BOlomouc B
 
Gól Vysočiny: 85. Novotný
Diváci: 0
FC Vysočina: Prchal - Krejčí, Jiřík, Trinh, Novotný - M.Fila (74. Pavlík) - Crhan (68. Došek), Franěk, (79.Němeček), Fila L., Jiroušek (46. Wiederlechner ) - Savi.
 

Komentář

"Sehráli jsme zápas dvou rozdílných poločasů, když v prvním poločase nás soupeř přehrával a prakticky nás vůbec nepustil do hry. Do druhého poločasu jsme udělali změnu v rozestavení na 4-4-2, hru jsme více zjednodušili a začali jsme být více nebezpeční pro soupeřovu branku. Vyrovnat se nám podařilo v 85. minutě a až do konce utkání jsme šli za vítězstvím. To se nám málem v 90. minutě povedlo, když jsme v posledním útoku nastřelili tyčku a z následné skrumáže hostující obránce vykopával míč z brankové čáry. Přesto si myslím, že zápas skončil asi spravedlivou remízou," řekl k zápasu trenér Michal Veselý.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu