04.09.2020, Miroslav Fuks

Hráčem FCV za měsíc srpen jste zvolili Vojtu Křišťála

Hráčem FCV za měsíc srpen jste zvolili Vojtu KřišťálaTradiční anketa FC Vysočina o „Hráče měsíce“ poznala za srpen dosud nepoznaného vítěze! Stal se jím krajní obránce, half bek či stoper Vojtěch Křišťál! Jednadvacetiletý odchovanec klubu si na jaře připsal prvních 8 startů ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE a v do nového ročníku vyběhl v základní sestavě. Proti Hradci Králové se blýskl velmi dobrým výkonem a parádní gólovou hlavičkou, která představovala jeho premiérový ligový gól!

 

Druhou příčku bral s minimálním odstupem další jihlavský odchovanec – ofenzivní záložník Tomáš Smejkal. Třetí skončil další středopolař – Matúš Lacko.

Pořadí ankety Hráč měsíce za srpen 2020:

1. Křišťál Vojtěch 201 b., 2. Smejkal Tomáš 192 b., 3. Lacko Matúš 86 b., 4. Červ Lukáš 80 b., 5. Klobása Stanislav 67 b., 6. Vlček Tomáš 62 b., 7. Štefánek Róbert 49 b., 8. Tureček Miroslav 45 b., 9. Peřina Jaroslav 33 b.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu