31.08.2020, Miroslav Fuks

Starší dorost nezvládl duel v Prostějově

Starší dorost nezvládl důležitý duel v Prostějově a utrpěl první bodovou ztrátu v sezóně. Naši mladíci byli na Hané lepším celkem, nedokázali však zužitkovat řadu gólových příležitostí. Nakonec tak v duelu dvou aspirantů postupu do nejvyšší soutěže odešli poraženi 2:0 (1:0).

 
ProstějovProstějov
4.kolo, neděle 30.8.2020, 10:30
2:0
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Prchal - Krejčí, Jiřík, Pekárek, Novotný - Trinh (56. Crhan), M.Fila - Křehlík (46. Vítek), Franěk, Jiroušek (46. M.Fila) - Savi.
 

Komentář

"Dobře jsme vstoupili do zápasu a zápas jsme měli ve své režii, bohužel se nám nepodařilo dát vedoucí gól a tak nás domácí v 31. minutě potrestali z nenápadného útoku. Do přestávky jsme měli ještě dvě velké příležitosti na srovnání nepříznivého stavu, ale opět jsme ztroskotali na výborně chytajícím brankáři domácích. Ve druhém poločese se už nám nepodařilo dostat soupeře pod větší tlak a zápas byl už hodně rozkouskovaný, přesto jsme měli 3 velké příležitosti na vyrovnání, ale opět jsme selhali v koncovce a v závěru jsme inkasovali druhý gól," okomentoval utkání asistent trenéra Michal Veselý.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu