26.08.2020, Miroslav Fuks

Aleš Křeček: Duel potvrdil specifika pohárového utkání

Aleš Křeček: Duel potvrdil specifika pohárového utkáníPo vítězném pohárovém duelu proti divizní Staré Říši vám na Ježour TV přinášíme komentáře trenérů - Aleše Křečka (v podkresu s vítězným pokřikem jeho celku) a též domácího Luďka Kovačíka, jenž náleží k osobnostem historie jihlavského fotbalu. Nechybí ani slova střelce úvodní parádní branky utkání – Lukáše Červa.

 

Jak úvodní duel MOL Cupu okomentoval Aleš Křeček: „Duel potvrdil specifika pohárového utkání. Tyto zápasy mají svoje kouzlo, jsou nevyzpytatelné. Jsou náročné třeba z toho hlediska, že se hrají na horším hřišti, jako tomu bylo i dnes. Soupeř bojuje a střetnutí proti ligovému celku pro něj představuje velkou výzvu. Jsem proto rád, že jsme jej zvládli a nakonec jsme vstřelili čtyři góly. Naopak mne mrzí jedna inkasovaná branka, kterou Stará Říše zápas zdramatizovala. Přijeli jsme však pro postup a tento hlavní cíl jsme splnili.“

Zrod dnešní sestavy byl komplikovanější, že? „Je to tak. Přijeli jsme s méně početným kádrem, než bychom si představovali. Někteří kluci nejsou fit, u jiných čekáme na dokončení registrace a Standa Klobása byl v noci u narození svého třetího potomka, synka Pepíka, tudíž jsme jej nasadili až do druhé půle. O to více jsem rád, že jsme utkání celkem v klidu dotáhli do vítězného konce a prostřídali jsme další hráče. Navíc jsme neproměnili spoustu dalších příležitostí. To tak ale bývá. Teď se musíme perfektně připravit na Hradec, to bude úplně jiná káva,“ doplnil Křeček.

Pohárové ohlasy na Ježour TV

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu