17.07.2020, Miroslav Fuks

Známe trenéry dorostu a žáků pro nadcházející ročník

Známe trenéry dorostu a žáků pro nadcházející ročníkMládežnické týmy FC Vysočina stojí na prahu nového fotbalového ročníku. Zatímco čtyři dorostenecké celky již podstupují letní dril, tak čtyři žákovská družstva do přípravy vstoupí na počátku příštího týdne. A my pro vás máme přehled trenérů pro tyto celky.

 

Šéftrenérem dorosteneckých týmů zůstává Luboš Prokopec, který je zároveň hlavním trenérem pro společně trénující celky straších dorostenců. Jeho kolegy jsou zkušený Petr Kuchta a též dlouholetý hráč FC Vysočina Michal Veselý, který se do trenérské role v klubu vrací po delší pauze.

Další trenérský návrat bývalého hráče lze nalézt na pozici asistenta mladšího dorostu U16, kterým je Michal Vávra, jenž bude kooperovat s trenérem Kamilem Průšou. Hlavním koučem U17 byl jmenován Libor Smejkal, kterému bude sekundovat Pavel Pospíchal. Doplňme, že trenérem dorosteneckých brankářů zůstává Tomáš Pokorný a kondiční stránku bude zajišťovat Jan Budějský.

Šéftrenérem žáků bude Marek Hábl a u přípravek v této roli nadále působí Ondřej Šourek. Pozice žákovských trenérů doznaly dílčích změn a posunů, které si můžete prohlédnout v tradičním přehledu na klubovém webu - ZDE.


Michal Vávra

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu