12.06.2020, LFA

Startuje unikátní soutěž MOL eCup

Startuje unikátní soutěž MOL eCupSvět esportu spatří nový projekt! Virtuální fotbalový pohár ve hře FIFA 20 nesoucí název MOL eCup, odstartuje už v polovině června. Jak samotný název napovídá, jedná se o virtuální podobu reálného fotbalového MOL Cupu, který organizuje Fotbalová asociace České republiky. Fanoušci se mohou těšit na zapojení reálných fotbalistů i profesionálních gamerů. Svého reprezentanta vyšle i FC Vysočina.

 

„Cílem projektu je vytvořit esportovou aktivitu, která bude atraktivní nejen pro hráče, ale také pro fanoušky a naše partnery. Soutěž je otevřena široké veřejnosti a svým konceptem se blíží specifikům opravdového MOL Cupu – tedy, že i největší favorit může vypadnout s týmem z nižší soutěže,“ nastiňuje princip soutěže Michal Jurman, ředitel Oddělení komunikace FAČR.

Začátek virtuálního poháru je naplánován na 18. června, kdy odstartují veřejné online kvalifikace, ze kterých hráči postoupí do Hlavní fáze soutěže určené pro nejlepších 32 hráčů.

V ní se postupující střetnou právě s hráči a fotbalisty, které nominovali zapojené kluby z 1. a 2. fotbalové soutěže, včetně FC Vysočina Jihlava. Náš klub bude reprezentovat Dominik Lengal.

Reprezentující týmy budou mezi sebou bojovat klasickým pohárovým pavoukem o trofej pro historicky prvního vítěze MOL eCupu, ale také o 60.000 Kč, konzoli Playstation a plno dalších hodnotných cen. Ty nejzajímavější zápasy budou živě přenášeny na streamu https://www.twitch.tv/ecupcz.

Vyvrcholení MOL eCupu je naplánováno na polovinu července. Uvidíme překvapení v podobě vítězství menšího klubu? Na tuto otázku si fanoušci počkají do začátku července. Jedno je ale jisté, virtuální pohár nabídne široké veřejnosti atraktivní duely, které budou bavit!

Zapoj se i ty na www.ecup.cz

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu