19.06.2020, Miroslav Fuks

Na Stoupách se v sobotu utkají staré gardy FC Vysočina a Bohemians

Na Stoupách se v sobotu utkají staré gardy FC Vysočina a BohemiansPo roce se k utkání znovu sejde stará garda FC Vysočina! Ke svému čtvrtému utkání nastoupí v sobotu 20. června od 12:30 hodin v areálu Na Stoupách a jejím soupeřem bude výběr exligových borců Bohemians 1905 pod vedením gólmana Radka Sňozíka. Slavnostní výkop obstará legendární Antonín Panenka!

 

V jihlavské sestavě přislíbili účast brankář Petr Koubek a hráči do pole Pavel Bartoš, Daniel Bratršovský, Lubomír Slavík, Michal Veselý, Ivo Koníř, Michal Lovětínský, Jiří Malínek, Aleš Ryška, Petr Vladyka, Ladislav Šebek, Vladimír Vácha, Miroslav Šancl, Vít Brabec a Alexandr Kovář.

Duel bude součástí premiérového setkání fanklubu a fanoušků Bohemians, které hostí právě Jihlava. Doprovodný program ve sportovním areálu Na Stoupách vypukne již v 9:00 hodin a nabídne soutěže pro děti, tombolu, turnaj v pétanque a další lákadla.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu