23.04.2020, Redakce

Jihlavské kluby bojují proti koronaviru

Jihlavské kluby bojují proti koronaviruFC Vysočina a HC Dukla vyzývají fanoušky, aby drželi odstup a respektovali současná nařízení. Ve spolupráci s online službou Advertoo.cz vyvěsili po Jihlavě několik reklam se sdělením “Díky, že hrajete týmově”.

 

Hokejistům sezona už skončila, fotbalisté stále čekají, jestli budou moci letos zabojovat o postup do nejvyšší soutěže. “Všichni nyní prožíváme nelehké a dosud nepoznané období, které se zvlášť citelně dotklo sportovních klubů a sportovců. Společně nastalé situace řešíme, plníme stanovená opatření a snad již vidíme světlo na konci tunelu. Náš tým v tomto týdnu zahájil skupinové tréninky a je reálné, že nejpozději na počátku června budou znovu odstartovány a během léta dohrány ligové soutěže. Minimálně v úvodu bez diváků a všichni věříme, že od podzimu si fanoušci budou moci užít jedinečnou atmosféru fotbalových zápasů na svém stadionu,“ řekl Jan Staněk, ředitel FC Vysočina Jihlava

To hokejisté Dukly, kteří za sebou nemají právě úspěšný ročník, se chystají na novou sezonu prozatím individuálně. Čeká se totiž na otevření sportovišť. „CZ LOKO Aréna je, stejně jako další sportoviště, nařízením vlády o nouzovém stavu a následné karanténě, zavřená. Ihned po zrušení soutěží jsme začali rozpouštět ledy. Snažíme se nyní věnovat charitativním aktivitám reflektující současný stav,” říká Tomáš Lysý z marketingového oddělení klubu.

Na kampani s povzbuzením nejen pro fanoušky se podílela služba Advertoo.cz. “Všichni víme, že sportovní kluby nezažívají nejšťastnější období a o to větší radost máme, že dva největší kluby v Jihlavě se dokázaly spojit ve společném sdělení směrem k lidem. Do budoucna plánujeme pomocí různých aktivit spojit komunitu v Jihlavě,” říká Jan Tročil z Advertoo.cz.

Držte si odstup do dalšího zápasu.

Díky, že hrajete týmově.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu