17.01.2020, Zuzana Michalková

U19 má za sebou první týden přípravy

U19 má za sebou první týden přípravyStarší dorost U19 se na jarní část sezóny začal připravovat jako jeden z prvních mládežnických týmů FC Vysočina. Už více než týden hráči polykají tréninkové dávky, které jim trenér Luboš Prokopec se svým realizačním týmem přichystal.

 

„V době volna hráči dostali individuální plány, které jim zpracoval kondiční trenér Jan Budějský a které určitě všichni svědomitě plnili. Přípravu jsme začali už 8. ledna v areálu na Stoupách. Dvoufázově trénujeme v úterý a ve čtvrtek, a to z důvodu dohod se školami, které nám naše hráče uvolňují,“ prozradil základní informace trenér Luboš Prokopec, jenž dále doplnil: „Do přípravy s námi jdou z U17 Petr Janota a Daniel Jiřík, občas s námi bude také trénovat Lukáš Fila, který je hráčem ročníku 2004. Na zkoušku by měli přijít v průběhu přípravy dva hráči.

V sobotu odehraje starší dorost první zápas v Pardubicích, kdy čeká konfrontaci s kvalitním soupeřem. „Tento zápas chceme jako jakýkoliv jiný vyhrát,“ uzavřel Luboš Prokopec.

 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu