05.12.2019, Miroslav Fuks

Program zimní přípravy FC Vysočina

Program zimní přípravy FC VysočinaFotbalisté FC Vysočina v pátek absolvovali poslední trénink v letošním roce a rozešli na vánoční dovolenou. První tým se znovu sejde až v pondělí 13. ledna 20120 na prahu zimní přípravy, předtím se budou pilně připravovat individuálně. Dlouhý zimní blok nabídne množství tréninků a zápasů zejména v domácím prostředí.

 

Už v pátek 3. ledna, deset dnů před ostrým startem přípravy, absolvují nezbytné funkční a diagnostické testy na Fakultě tělesné výchovy a sportu v Praze. Druholigoví fotbalisté se budou připravovat zejména v domácím prostředí, kde mohou využít kvalitních tréninkových podmínek, dobře připravených terénů, umělé trávy v areálu Na Stoupách, posilovny na stadiónu a zázemí Hotelu Gustav Mahler. V týdnu před generálkou na ligu je bude čekat herní soustředění.

Do první zimní prověrky mančaft nastoupí ve středu 15. ledna, když se představí na půdě Sigmy Olomouc. I další zimní duel přinese ve kvalitního soupeře - Spartu Praha na strahovském centru. Hned další den, ve středu 29. ledna, bude nastartováno přípravné období, v němž tým Radima Kučery během 21 dnů odehraje pět utkání na domácí umělé trávě v areálu Na Stoupách. Proti Pardubicím a hned čtyřem slovenským klubům – Pohronie (I. liga), Podbrezové, Skalici a Petržalce (všichni II. liga). V sobotu 15. února se Vysočina představí na půdě třetiligového Vyškova a o týden později je na programu generálka na ligu proti Vlašimi.

Boje v jarní FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE znovu vypuknou v pátek 6. března, kdy Jihlava hostí Třinec.

  • program zápasů v zimní přípravě najdete TADY

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu