21.05.2001, Redakce

"Béčko" postoupilo do župy!

Již čtyři kola před koncem I.A třídy si záloha dospělých FC Vysočina zajistila očekávaný postup do župního přeboru Jihomoravského kraje.Trenéra mužstva Jindřicha Březinu jsme požádali o zhodnocení cesty za postupem a o nastínění ambicí pro novou sezónu: “Vlastní postup byl suverénní a dlouhou dobu dopředu jasný. Za důležitější bych považoval vytvoření základů nového “B” mužstva, které by v budoucnu mělo fungovat čistě jako juniorka, v níž se připravují mladí perspektivní hráči na přechod do kabiny “áčka”. Právě vzhledem k perspektivě jsme loni v létě pustili na hostování do okolních klubů takřka 20 hráčů a v kádru jsme ponechali pouze devět kmenových fotbalistů, kteří byli na zápasy doplňování hráči z kádru “áčka” či z dorostu. Ze stabilních hráčů bych vyzdvihl osu Padrnos, Moravec, Kovář, Barák a Mach. Na podzim byli oporami Pokorný a Frolda, kteří v jarní části hostovali v BOPO Třebíč. V létě chceme rozšířit kádr kmenových hráčů na 12 až 14, abychom zajistili optimální tréninkový proces. Jednoznačným cílem pro příští sezónu pak bude postup do divize, neboť až ta je adekvátní působení prvního mužstva ve II. lize a přípravě hráčů pro vyšší soutěž.

 
 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu