20.10.2019, Miroslav Fuks

Juniorka deklasovala Velkou Bítěš. Sedm branek za půli!

Juniorka deklasovala Velkou Bítěš. Sedm branek za půli!Divizní "béčko" dnes rozstřílelo dalšího soupeře. Střelecký apetit lídra soutěže odnesla v krajském derby Velká Bíteš. Ta je v soutěži desátá, po 10 kolech inkasovala jen 20 branek a po první půli svítil stav 2:0. Jenže ve druhém dějství dokázal jihlavský tým skórovat hned sedmkrát! Pod konečný výsledek 9:0 se dvěma trefami podepsal David Sargsyan a po jedné brance vsítili David Šteffl, Aleksandar Trajković, Filip Novotný, Jakub Pavlas, Ladislav Kolčava, Jiří Urbánek a též vlastní brankou Svoboda.

 
FC VysočinaFC Vysočina
12.kolo, neděle 20.10.2019, 10:15
9:0
(2:0)
Velká BítešVelká Bíteš
 

Góly: 75. a 77. Sargsyan, 4. Svoboda vlastní, 13. Šteffl, 57. Trajković, 58. Novotný, 79. Pavlas, 81. Kolčava, 90. Urbánek
ŽK: bez karet
Rozhodčí: Nejezchleb – Kolář, Mach
Diváci: 38
FC Vysočina: Lancman – Křišťál, Vedral, Kolčava, Novotný – Ritter (73. Urbánek), Kurtalić (46. Sargsyan) – Mikuš (60. Pavlas), Šteffl (46. Crha), Trajković (66. Lát) – Koubek. Náhradníci: Jágrik.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu