03.10.2019, Miroslav Fuks

Den fanoušků: Zápas snů, autogramiáda, beseda, nábor a další lákadla!

Den fanoušků: Zápas snů, autogramiáda, beseda, nábor a další lákadla!Stadión v Jiráskově ulici bude v úterý 8. října hostit hodně netradiční fotbalový duel. Žáčci FC Vysočina kategorií U12 a U13 sehrají první utkání velkého jedenáctkového fotbalu a soupeřem jim bude hned ligové „áčko“! Jejich „Zápas snů“ vypukne v 16:30 hodin a bude součástí tradičního Dne fanoušků FCV. Co všechno nabídne?

 

Souběžně se „Zápasem snů“ absolvují v daný moment nevyužití hráči prvního týmu autogramiádu, která proběhne přímo v kabině našeho "áčka". Postupně se zde vystřídají, aby se dostalo na každého, přičemž fanoušci budou moci premiérově získat nové podpisové karty hráčů a ve fanshopu zakoupit plakát týmu na ligový ročník 2019/20. A třeba nejen ten.

V poločasu „Zápasu snů“ a později i v prostoru travnatého oblouku za brankou se uskuteční nábor chlapců ročníků 2013 a 2014 do přípravek FC Vysočina. Každý účastník se může těšit příjemné sportovní protažení a na odměnu v podobě klubového trička. Do pohybových aktivit a soutěží se zde bude moci zapojit každé příchozí dítko! Vítanou podporu jim zde poskytne populární maskot Ježour!

Po skončení zápasu se fanoušci od 18:00 hodin mohou těšit na otevřenou besedu s ředitelem klubu Janem Staňkem a asistentem trenéra Josefem Muchou. Uskuteční se ve VIP zázemí klubu.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu