31.08.2019, Miroslav Fuks

Juniorka dominovala na půdě Bystřice nad Pernštejnem

Juniorka dominovala na půdě Bystřice nad PernštejnemDivizní "béčko" si po domácí pětibrankové výhře nad Břeclaví s chutí zastřílelo i v krajském derby na stadiónu v Bystřici nad Pernštejnem. Díky dvěma brankám Ladislava Kolčavy a trefám Vojtěcha Křišťála, Matěje Koubka, Tomáše Svobody a Jakuba Rezka zvítězilo výrazně 0:6 (0:3). Po 4 kolech si tak nadále drží plný počet bodů.

 
Bystřice n. Pern.Bystřice n. Pern.
5.kolo, sobota 31.8.2019, 16:00
0:6
(0:3)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 61. a 71. Kolčava, 4. Křišťál, 11. Koubek, 42. Svoboda, 63. Rezek
Rozhodčí: Zapletal – Koláček, Vařacha
Diváci: 185
FC Vysočina: Lancman – Svoboda, Křišťál, Fofana, Trajković – Šteffl (63. Pavlas), Kolčava – Lát (51. Sargsyan), Beltran, Rezek (77. Koloušek) – Koubek. Náhradníci: Jágrik.
 

Komentář

„Utkání prospělo, že domácí nastoupili se snahou o otevřený ofenzivní fotbal. Nám navíc nahrálo, že jsme se ujali vedení už ve 4. minutě a o chvíli později to bylo již 0:2. Po celé utkání jsme byli lepším týmem a měli jsme jej pod kontrolou. Přestože jsme řadu dalších šancí neproměnili, tak musím být s konečným stavem rozhodně spokojen. A stejně tak i s tím, že jsme díky zodpovědnému přístupu udrželi čisté konto. Kluci za výkon zaslouží pochvalu,“ řekl po utkání trenér Michal Kadlec.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu