05.03.2007, Miroslav Fuks

Z jarní soupisky vypadl stoper Kovařík

Z jarní soupisky vypadl stoper KovaříkSoupiska FC Vysočina Jihlava pro jarní část sezóny doznala konečné podoby. Čítá 20 hráčů do pole a 2 gólmany. Do tohoto kádru se tak nevešel mladý stoper Jan Kovařík, který putuje zpět do třetiligové juniorky. Jarní soupisku včetně nových čísel dresů, doplněných fotografií posil mužstva a aktuálních čísel výšky a váhy naleznete ZDE. Zároveň nabízíme souhrn poměrně velkých změn, kterými náš tým v zimě prošel.

 
Kádr opustili hostující hráči Zdeněk Koukal (vrátil se do Teplice a odtud nakonec zakotvil v Sokolově) a Tomáš Dujka (návrat do Zlína). S klubem odmítl prodloužit smlouvu Slovák Michal Demeter, který si jako amatér momentálně hledá angažmá, a do „B“ mužstva byla přeřazena trojice Petr Heide, Tomáš Peteřík a Vladimír Vácha. Zatím pouze v juniorce zakotvil útočník Vladimír Peška, který se předčasně vrátil z neúspěšného hostování v Sigmě Olomouc. Z “béčka” do kabiny “A” týmu naopak putoval stoper Jan Kovařík a z domácích zdrojů tým doplnily „mladé pušky“ Michael Rabušic a Rostislav Šamánek. První posilou zvenčí se stal ofenzivní záložník Radek Gorol, který přišel na hostování z divizního Týniště nad Orlicí. Na půlroční hostování do Jihlavy přišla i trojice největších posil – stopeři či defenzivní záložníci Jiří Vít (z Mladé Boleslavi) a Radim Ditrich (ze Zlína) a krajní záložník či útočník Libor Baláž (z Brna, na podzim nastupoval v Č. Budějovicích). Za pozornost však jistě stojí i prodloužení působení klíčových hráčů mužstva. Gólman Branislav Rzeszoto v klubu zůstane minimálně do 30.6.2007 a nejlepší druholigový střelec Petr Faldyna bude v Jihlavě rok hostovat s opcí na přestup.
 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu