14.08.2019, Zuzana Michalková

Prokopec: Hráčská kvalita nás předurčuje k roli favorita

Prokopec: Hráčská kvalita nás předurčuje k roli favoritaUž dnes zahájí podzimní část sezony pod vedením trenéra Luboše Prokopce také starší dorost U19. V 11:00 hodin se představí v úvodním duelu Moravskoslezské dorostenecké ligy proti béčku Baníku Ostrava. S jakými pocity do sezóny vstupuje hlavní kouč? Jak byl spokojen s letní přípravou? Toto a mnohem víc se dozvíte v předsezónním rozhovoru.

 

Jak jste byl spokojen s tréninkovým procesem během letní přípravy?
S přípravou můžeme být spokojeni, pokud nebudeme brát v úvahu zranění hráčů. Absolvovali jsme soustředění v Ústí nad Orlicí a sehráli také sérii kvalitních zápasů.

Takže tým během přípravy trápily nějaké zdravotní problémy?
V týmu máme dlouhodobě zraněné hráče (Šimon Čermák, Adam Novák a Zdeněk Černý). V průběhu přípravy marodku rozšířili Tomáš Franěk, Pavel Mikuška a Lukáš Samek. Většina zraněných  hráčů již trénuje s kondičním trenérem a věříme, že se brzo vrátí na hřiště.

Doplnil tým během přípravy někdo zvenčí?
Tým doplnil ofenzivní levák Kryštof Blokeš, který přišel z Táborska.

Jak byste zpětně zhodnotil všechna vaše přípravná utkání?
V přípravných zápasech dostali šanci všichni hráči, které jsme mohli důkladněji poznat. Ve většině zápasů jsme podali velmi dobrý výkon a byli i produktivní. Zlepšit se naopak musíme v obranné fázi ve všech částech hřiště.

Myslíte si, že váš tým je schopen v nadcházející sezóně naplnit roli favorita?
Hráčská kvalita nás jednoznačně předurčuje k tomu, abychom sezonu úspěšně zvládli.

Které další týmy podle vás budou dalšími možnými aspiranty na postup?
Upřímně řečeno ostatní soupeře neřešíme. Soustředíme se pouze a jenom na svůj výkon. Pokud v každém zápase odvedeme 100% toho, co v nás je, nebudeme mít problém.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu