04.03.2007, Miroslav Fuks

Generálka dorostu nesplnila očekávání

Generálka dorostu nesplnila očekáváníTýden před vstupem do jarní části extraligy, ve kterém naše první dorostenecké výběry čeká již v sobotu 10. března pražská Sparta, sehrál starší dorost generálku proti Pardubicím. S celkem ČDL pouze remizoval 1:1 po poločase 1:0, když jediný jihlavský gól vstřelil v 6. minutě hlavou po standardní situaci Raška.

 
„Generálku bohužel ovlivnil obvyklý problém celé naší zimní přípravy – absence většího počtu hráčů. Tentokráte chyběli nemocní Chmelík, Horák a Hlavoněk a dále zranění V.Černý, Stoszek a Pikl. Věřím, že se nám do sobotního úvodního kola extraligy podaří uschopnit více hráčů a budeme schopní uhrát dobrý výsledek,“ uvedl trenér Roman Kučera, který byl po zápase poměrně spokojen s hrou v první půli, kdy měli jeho svěřenci převahu a vytvořili si několik gólových příležitostí. Po prostřídání se ve druhé části začalo více dařit Pardubicím. Hostující hráči se dokázali častěji dostat před jihlavskou branku a po zásluze se dočkali vyrovnání. Navíc v 73. minutě chytil gólman Šána penaltu.

Sestava: Šána – Hříbek, Raška (46. Filip), Budzinský, Vystrčil – Benda (46. Smejkal), Niederle, Bureš (60. Takács), M.Černý -Tlačbaba, Procházka.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu