02.08.2019, Miroslav Fuks

Hráčem FCV za měsíc červenec jste zvolili Standu Klobásu

Hráčem FCV za měsíc červenec jste zvolili Standu KlobásuPětadvacetiletý útočník Stanislav Klobása byl fanoušky FC Vysočina podruhé v letošním roce zvolen Hráčem měsíce. Po dubnovém vítězství zabodoval i v červenci, kde zaujal zejména dvěma trefami do sítě Vítkovic. Druhou příčku bral zkušený záložník Lukáš Zoubele a na třetí příčku hlasování fans vyneslo stopera Mohameda Tijaniho. Rádi vám nyní nabízíme aktuální rozhovor s červencovým vítězem ankety.

 

Stando, jaký byl z tvého hlediska měsíc červenec?
Důležité pro mne bylo, že jsem ho absolvoval bez zdravotních potíží, tudíž jsem se mohl dobře připravit na start ligy. To, že se nám v přípravě výsledkově moc nedařilo, je už teď úplně jedno. Důležité je, že jsme do soutěže slušně odstartovali a já pevně věřím, že v tomto trendu budeme pokračovat. Máme jasný cíl, za kterým jdeme. Já osobně jsem se svými výkony v úvodních ligových duelech docela spokojený.

Jaká vlastně byla letní příprava? Lišila se nějak od těch předchozích?
Ani ne. Jen s tím rozdílem, že byla výrazně kratší, což jsem samozřejmě nejen já uvítal. Méně tréninků proběhlo v terénu a skoro všechno jsme absolvovali na hřišti. Tedy až na dva běžecké tréninky na atletickém oválu. Pro mne bylo zásadní, že jsem po celou přípravu vydržel zdravý, odehrál jsem potřebnou porci minut v přípravných duelech a dokázal jsem vstřelit nějaké branky.

V Ústí i s Vítkovicemi ses dostal do řady šancí, ale pálit ostrými si začal až ve druhé půli sobotního duelu...
V přípravě se mi docela střelecky dařilo, když jsem se trefil třikrát, ale zkraje ligového ročníku mi tři poločasy trvalo, než jsem mušku seřídil. Góly mne samozřejmě těší, od jejich střílení jsem na hřišti. Hlavní ale je, že týmu přinášejí body. Doufám, že mi to tam bude i nadále padat a v tabulce se budeme pohybovat na příčkách, kam chceme patřit.

Momentálně jsi jediný zdravý útočník v kádru FC Vysočina. Dáváš na své zdraví o to větší pozor?
I kdyby tady bylo pět útočníků, tak mezi nimi chci být jednička. Bohužel, teď máme v útoku trochu marodku. Na případné zranění ale nesmím vůbec myslet, protože v uplynulé sezóně mých zdravotních výpadků bylo moc. I proto se ve spolupráci fyzioterapeutem a maséry snažíme, abych dobře regeneroval a nic nepodcenil. Na masáže chodím daleko více, než jsem kdy chodil.

V sobotu dopoledne nastoupíte v Třinci. Co od utkání očekáváš?
Bude ohromně těžké. Třinci se na úvod daří a nyní je čeká první duel na domácí půdě. Před svými fanoušky se budou chtít vytáhnout. Ale my tam jedeme zvítězit nebo minimálně bodovat. Doufám, že k duelu přistoupíme maximálně zodpovědně, jako tomu bylo doposud, a dokážeme některou z šancí proměnit. Dopolední výkop není úplně příjemný, ale je stejný pro oba týmy. Navíc do Slezska jedeme o den dříve, takže bude dostatek času na odpočinek a důkladnou přípravu na utkání.

Pořadí ankety Hráč měsíce za červenec 2019:

1. Klobása Stanislav 307 b., 2. Zoubele Lukáš 153 b., 3. Tijani Mohamed 145 b., 4. Vejmola Luděk 131 b., 5. Vaculík Lukáš 83 b., 6. Fortelný Jan 79 b., 7. Tlustý Petr 73 b., 8. Smejkal Tomáš 60 b., 9. Novotný Filip 49 b.

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu