10.07.2019, Zuzana Michalková

U19 zahájil přípravu pod vedením Luboše Prokopce

U19 zahájil přípravu pod vedením Luboše ProkopceStarší dorost U19 v nadcházející sezoně převzal držitel UEFA Pro licence a trenér FC Hradec Králové od přípravky až po první tým – Luboš Prokopec. Ve své dosavadní kariéře v dorostenecké lize své svěřence dovedl k 1. a 3. místu a s "áčkem" Votroků dokázal dokonce postoupit do I. ligy! V roce 2008 převzal ocenění Trenér mládeže. Poslední dva roky působil v Číně jako koordinátor fotbalového projektu FAČR.

 

Proč vaše kroky vedou právě do FC Vysočina?
Po dvou letech v zahraničí jsem cítil, že se chci vrátit domů. Osobně se znám jak s ředitelem Janem Staňkem, tak i šéftrenérem Romanem Kučerou, kteří mě oslovili. Oba dva jsou důvodem, proč nově působím v FC Vysočina. Znám se také dlouhou dobu s dalšími trenéry a funkcionáři (J. Morkus, P. Procházka, M. Hábl atd.), takže vlastně ani nejdu do neznámého prostředí.

Co od následující sezony očekáváte?
Já osobně očekávám to, že nás fotbal bude společně bavit a podaří se nám společně zvýšit výkonnost každého hráče a potažmo celého týmu. Výsledkovým cílem je jednoznačně postup zpět do nejvyšší dorostenecké soutěže.

Kolik hráčů budete mít k dispozici? Byl jste již s kádrem detailněji obeznámen, nebo hráče budete teprve poznávat?
K dispozici máme 21 hráčů a dva brankáře. Bohužel jsou dva hráči vážněji zranění, věřím ale, že nám ještě v sezoně určitě pomůžou. Kluky budu postupně více poznávat, díky mým kolegům v realizačním týmu (L. Smejkal, J. Budějský a T. Pokorný) už mám ale určitou představu a po prvním společném tréninku jsem byl příjemně překvapený.

Přehled letních přípravných utkání naleznete ZDE

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu