22.06.2019, Miroslav Fuks

Radim Kučera: Poslední dobou nás trápí neefektivní koncovka

Radim Kučera: Poslední dobou nás trápí neefektivní koncovkaV Dolních Kralovicích s námi bezprostředně po skončení přípravného duelu proti Viktorii Žižkov hovořil kouč Radim Kučera. Jaké jsou jeho poznatky z úvodního týdne letního bloku? Jak byl spokojen s výkonem v dnešním utkání?

 

„Hlavním cílem bylo, aby se hráči po dovolené zase dostali do správného tréninkového tempa. Důraz byl kladen na kondici, přičemž v tréninku jsme střídali silovou náplň v posilovně s tréninkovými jednotkami na hřišti. Součástí byly i dva přípravné zápasy, při nichž jsme vyzkoušeli mnohé hráče. Věřím, že program úvodního týdne svůj účel splnil. Teď jsou před námi další dny, kdy začneme postupně tvořit ideální jedenáctku na ligový start,“ řekl úvodem Radim Kučera.

Co jihlavský lodivod řekl k výkonům řady testovaných hráčů či k mladíkům z klubové akademie? „Chtěl jsem je vidět v zápasech. Jak pracují v ostré herní konfrontaci, jak se chtějí ukázat. Někteří se prezentují v dobrém světle, jiní v horším. Poslední dobou nás trápí neefektivní koncovka. Bylo to vidět během ligové sezóny, ve středu s Jabloncem a nejmarkantněji dnes proti Žižkovu. Vždyť ve druhé půli jsme zahodili minimálně pět gólových šancí. Přitom v tréninku na koncovce pracujeme... Je to škoda, přestože v těchto přípravných duelech nejde vyloženě o výsledek. Dnešní zápas jsme mohli nejen výsledkově srovnat, ale i otočit. Proti Viktorii jsme bohužel špatně vstoupili do obou poločasů a soupeř naše zaváhání potrestal.“

Nabízíme ohlasy na Ježour TV: krom komentáře trenéra Radima Kučery přinášíme slova testovaného levého záložníka Davida Nováka.

 
Související
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu