13.06.2019, Zuzana Michalková

Benjamínci FC Vysočina bodovali na Ondrášovka Cupu!

Benjamínci FC Vysočina bodovali na Ondrášovka Cupu!Poslední finálový turnaj letošního již sedmého ročníku Ondrášovka Cupu proběhl ve dnech 8.-9.6. v Chomutově. Tentokrát se jednalo o kategorii U8, tedy hráče ročníku 2011 a vítězem se stala Sparta Praha. Na turnaj dorazily i ikony českého fotbalu, vicemistři Evropy z roku 1996, Karel Poborský a Petr Kouba.

 

Mladí fotbalisté z Vysočiny postoupili do "zlaté skupiny" spolu s dalšími sedmi týmy - AC Sparta Praha, SK Slavia Praha, Mostecký FK, SK Benešov, FK Spartak Choceň, SK Sparta Kolín a FK Mladá Boleslav.

FKM Vysočinu Jihlava v kategorii U8 reprezentovalo celkem 9 hráčů: Boudný František, Fuks Tonda, Hrad Jiří, Lenikus Štěpán, Marushchak David, Musílek Jakub, Novák Jakub, Novák Tomáš, Tlačbaba Tobiáš pod vedením trenéra Aleše Musílka za asistence Dmytra Marushchaka a fanouškovské podpory všech rodičů. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen David Marushchak z FKM Vysočina Jihlava, který v sobotu 8.6. oslavil své 8. narozeniny. Oslava proběhla za účasti všech spoluhráčů jak jinak než se stylovým dortem ve tvaru fotbalového hřiště a míče jihlavských barev.

FKM Vysočina předvedla fotbalově velice vydařené zápasy, které byly i divácky atraktivní. S vítěznými borci z AC Sparta Praha sehráli vyrovnaný zápas s výsledným skórem 2:1 pro Pražany, přičemž mladí Sparťané poráželi ostatní týmy s gólovými náskoky až o 15 branek. Ondrášovkacup 2019 proběhla za slunného počasí v novém sportovním areálu a těšila se hojné fanouškovské podpoře.

 
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu