20.05.2019, Miroslav Fuks

Posílená juniorka podlehla Slavii Praha

Posílená juniorka podlehla Slavii PrahaJuniorský celek dnes odehrál poslední domácí duel v ročníku a zároveň se tak v Jihlavě rozloučil s Juniorskou ligou, která od příští sezóny 2019/20 zanikne. Tým FC Vysočina nastoupil notně posílený o hráče z kádru "áčka", přesto na sehranou juniorku Slavie Praha nestačil 2:4 (1:3). Jihlavské branky zaznamenali Daniel Turyna a Amir Mašić.

 
FC VysočinaFC Vysočina
8.kolo, pondělí 20.5.2019, 11:00
2:4
(1:3)
SlaviaSlavia
 

Góly: 36. Turyna, 80. Mašić – 14. Vaněk, 31. Macháček, 33. Alvir, 64. Zinhasović
ŽK: 55. Petrák (SLA)
Rozhodčí: Cieslar – Šimáček, Dobrovolný
Diváci: 100
FC Vysočina: Dutka – Breda (61. Dujmović), Rodan, Vedral (65. Karmazín), Křišťál - Šefčík (46. Řezáč), Urbánek, Šteffl, Preisler - Jawo (46. Mašić), Turyna (56. Svatík).
Slavia: Radotić – Drozda, Petrák, Alvir, Podrazký, Zinhasovič (90+1. Kubiš), Havránek, Macháček, Šilhan (80. Hošek), Vaněk, Eichler (90. Schneider).
 

Komentář

„Duel jsme si prohráli v první půli, kdy nám scházel pohyb, a nebyli jsme kompaktní. Naopak soupeř byl běhavější, sehranější a více na míči. Škoda, že jsme nedokázali vstřelit úvodní gól po velké šanci, kterou měl Turyna. Platilo nedáš – dostaneš, přičemž úvodní gól byl hodně laciný. Hodně nás srazil dolů nešťastný gól na 0:2, po němž dokonce následovala třetí branka v naší síti. Ještě do poločasu jsme dokázali snížit po přesné hlavičce Turyny. ve druhém dějství jsme provedli nějaké změny a tým se herně zlepšil. Bohužel, šance Šteffla nebo později Mašiće nebyly proměněny díky zásahům gólmana Slavie, tudíž jsme se nikdy ani nedostali na kontakt jedné branky. Dnes všichni hráči podali průměrné výkony, nepomohla nám ani řada změn v sestavě, k nimž došlo zejména v defenzívě,“ řekl po utkání trenér Michal Kadlec.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu